Kendime yakışacak saç modelini nasıl bulurum?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. 2-3 haftada bir tıraş olurum yani düzenli saç bakımım, rutinim var. Uzun saç sevmem bana yakışmıyor ve bakımı zor. Ben sürekli Low fadeye benzer bir saç yaptırıyorum ama kısası. Ve saç şeklimi aşağıya doğru tarıyasım ya da dağınık yapasım geliyor. Yapıyorum bunları ama pek yakışmıyor ve mesela şu an saçımı aşağıya indiriyorum ayrık bir şekilde iniyor.

Saçımın doğası ayrık. Önceden öyle miydi bilmiyorum 1 sene önce falan saçlarımı ayırıp tarardım acaba onun yüzünden mi saçlarım ayrık. Çoğunluğu sağa doğru az bir kısmı sola yatkın. Yani saç tam olmuyor dik oluyor ve aşağıya doğru taramak isteyince alnımın ortasına garip bir saç düşüyor hep o orada oluyor kelmişim gibi bu da kötü bir görüntü bırakıyor. Ne yapmam lazım? Yüz şeklimi de bilmiyorum. Acaba Low fadenin tıpatıp aynısını mı denesem üstleri biraz daha uzatıp, önerilere açığım teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o saçın düzelmesi için ya 3 e vurun uzamasını bekleyin daha düzenli bir şekilde güzelce uzar.
Yada sadece yanları traş etmeye devam edip üstleri uzatın. Belli ki kısa saç sorun yaratıyor sizde

Yada ön tarafı daha farklı kesilen french crop deneyebilirsin. Ama her kuaför güzel yapamaz french cropu o yüzden dikkat et.

Bu arada senin dediğin gibi bendede öyle bir durum vardı ve yıllardır kendimi bildim bileli yanlar high fade üstlerde baya kısa kestirip öne doğru salıyorum. Onuda deneyebilirsin. Tas kafa olarak geçiyor :D

Hocam o saçın düzelmesi için ya 3 e vurun uzamasını bekleyin daha düzenli bir şekilde güzelce uzar.
Yada sadece yanları traş etmeye devam edip üstleri uzatın. Belli ki kısa saç sorun yaratıyor sizde

Yada ön tarafı daha farklı kesilen french crop deneyebilirsin. Ama her kuaför güzel yapamaz french cropu o yüzden dikkat et.

Bu arada senin dediğin gibi bendede öyle bir durum vardı ve yıllardır kendimi bildim bileli yanlar high fade üstlerde baya kısa kestirip öne doğru salıyorum. Onuda deneyebilirsin. Tas kafa olarak geçiyor :D
Hocam saçımı aşağıya doğru tarayınca olmuyor bilmiyorum öyle yapmak istiyorum ama saç yapım uygun değil galiba ayrılmıyor aşağıya tarayınca bir kısmı birleşik kalıyor ya da küçük kısmı saçımın ortasına geliyor çok kötü gözüküyor. Acaba fazla mı uzun yoksa fazla mı kısa çözemedim.

Hocam saçımı aşağıya doğru tarayınca olmuyor bilmiyorum öyle yapmak istiyorum ama saç yapım uygun değil galiba ayrılmıyor aşağıya tarayınca bir kısmı birleşik kalıyor ya da küçük kısmı saçımın ortasına geliyor çok kötü gözüküyor. Acaba fazla mı uzun yoksa fazla mı kısa çözemedim.
kanka sen en iyisi uzat saçını. Uzattığın zaman uzun olduğu için öyle bir sorun yaşamazsın. Yanları almaya devam et üstleri uzat bence

kanka sen en iyisi uzat saçını. Uzattığın zaman uzun olduğu için öyle bir sorun yaşamazsın. Yanları almaya devam et üstleri uzat bence
Aynen öyle hocam üstleri orta uzunluğa getirince yakışıyordu bana ama bu sefer de kafam büyük gözüküyor gibiydi tek sorunum şu saç ayrıklığı. Olmadı 3 e vurucam büyük risk alıp. Sonrasına bakacağız artık. Bir de boyatma mevzusu vardı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı