Uzun yüze yakışacak saç modeli

Çok sevdiğim sanatçı maw. İşte bazı insanlar yakışıklı olur.

Hocam genetik de olabilir de kilolu insanlarda yağdan belli olmuyor çoğu zaman. 80 olsam yeter galiba. Ama ne yapsak da tip yok ki. Tipsizim kabullenmem lazım galiba.
Bildiğim kadarıyla ideal kilonuz 80nin altında, ama 80de iyi eğer kas kütlesi ise. Tipi umursamayın. Saçlarınız ve giyim tarzınız ile tipinizi arka plana atarsınız.

Sen de iyisin bu arada.
Teşekürler hocam.

Bu, ev arkadaşımın da çenesi seninki gibi uzun. Buna benzer kestiriyor cuk oturuyor. Ne kadar kilo verdiğine bağlı o dediğin ama senin yüzde biraz fazla kilo var sağlam verdin mi değişim çarpıcı olur. Bence.

Hocam o saç modelini yaparsam alnimin uzunluğu belli oluyor o zamanda.

Bildiğim kadarıyla ideal kilonuz 80'nin altında, ama 80'de iyi eğer kas kütlesi ise. Tipi umursamayın. Saçlarınız ve giyim tarzınız ile tipinizi arka plana atarsınız.

Hocam zaten zayflasam komple bütün kıyafetlerimi çöpe atıp, kendimi sıfırdan giyim tarzı oluşturacağım. Ama tek korkum ergenlikten oluşan göbeğimdeki çatlaklar daha fazla artar diye korkuyorum.

Teşekürler hocam.

Hocam o saç modelini yaparsam alnimin uzunluğu belli oluyor o zamanda.

Hocam zaten zayflasam komple bütün kıyafetlerimi çöpe atıp, kendimi sıfırdan giyim tarzı oluşturacağım. Ama tek korkum ergenlikten oluşan göbeğimdeki çatlaklar daha fazla artar diye korkuyorum.
Hocam hızlı kilo vermemeye çalışın. Yavaş yavaş verin. Çatlaklar çokta umursamayın. Sonuçta göbeğiniz açık gezmiceksiniz. Elbet onun da tedavisi vardır. Çok güzel bir değişim yapabilirsiniz bence.

Hocam hızlı kilo vermemeye çalışın. Yavaş yavaş verin. Çatlaklar çok da umursamayın. Sonuçta göbeğiniz açık gezmiceksiniz. Elbet onun da tedavisi vardır. Çok güzel bir değişim yapabilirsiniz bence.

Hem okul, hem fittnessa gitmeyi düşünüyorum,
Onlar program verir galiba ama ben sosyal değilim fittnessta utanırım gibi ya, benim gibi kilolu 3-5 insan olursa belki utanmam da bilemiyorum.

Hem okul, hem fittnessa gitmeyi düşünüyorum,
Onlar program verir galiba ama ben sosyal değilim fittnessta utanırım gibi ya, benim gibi kilolu 3-5 insan olursa belki utanmam da bilemiyorum.
Fitness kilo verme/sağlık amaçlıdır hocam kas isterseniz vücut geliştirme yapacaksınız. Fitness da zaten ortalama üstü kiloda insan olur. Utanmszsınız, utanılacak birşey değil. Aksine spor yapmak bence övünülecek birşey.

Bende bugün fitness salonuna kaydoldum. Üst kat zayıflama ve kilo verme bölümü fakat ben zaten zayıf olduğum için orayı kullanmayacakmışım. Muhtelemen çoğu fitness salonu böyle o yüzden sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Zayıflamak için kardiyo mu yapılır, bir de sana diyet vb program falan verdiler mi? Fittnesa gitme amacın kas yapmak mı?

RRaenee 🤨 (!)
Screenshot_13.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı