Kendimi hep tek kalacak gibi hissediyorum

Gayet de var bu arada kendinizi kandırmayın. Hepiniz kız seçmeye gelince Barbara palvin beğenmiyonuz kızların da kriteri olsun bir zahmet kral.

Ben kız seçerken sunu sunu istiyorum demedim hocam, kendi deneyimlerimi sundum ağız yaparak flörtleştiğim veya sevgili olmadıgım kız yok. (ego olsun diye söylemiyorum)

Hiçbir zaman ailem, kız arkadaşım, eşim, sevgilim olmayacak gibi hissediyorum. Ülkede benim yaşımda olup da sevgilisi olmayan kız neredeyse yok. Ben bu konuda takıntılıyım, sevgilisi olmuş bir kızla ilişki yaşamak istemiyorum. Fakat devir öyle bir devir ki sevgilisi olmayan garip karşılanıyor adeta. Nasıl kendimi bu psikolojiden kurtarabilirim ya da normal mi bu düşüncem? Bir kızla tanışmaya gitsen, zaten günde senin gibi en az 5-10 erkek gidip o kızla tanışmak istiyor. Yani senin bir olayın olmuyor o kızın gözünde. Onun için sıradan kız peşinde bir erkek olarak görülmen çok olası. Bir insan olarak ileride nasıl aile kuracağım? Kızlar için bu durum aşırı kolay iken, erkekler için bir o kadar zor. Nasıl halledeceğiz?
Senin beğendiğin kızlarda muhtemelen belirli bir güzelliğin üzerinde %95 hepsinin erkek arkadaşı oluyor. O %5'i yakalarsan ne ala.

Muhtaçsın çünkü. Belli değil mi?
Boş yaptın kankam. Soru soruyorum burda hayatımda konuştuğum kız sayısı elin parmağını geçmez. İnsanları yargılama bir şey hakkında bilgi sahibi olmadan.

Hocam boy kadar olmasa da tipin veya kilonun hiçbir önemi yok diyebilirim sana, ne kadar kendine iyi bakarsan ne kadar ağzın iyi laf yapar ne kadar öz güvenli olursan o kadar kız çevren olur (para önemli ama o kadar da degil)
Bu da ayrı bir toplumsal sorun bence. Kız sadece kız olduğu için sevilebilirken erkeklerin sürekli bir yerden elle tutulur bir şeylere sahip olması gerekiyor.

Tamamiyle genetik faktörlerle alakalı bir durum. Bir kızla gidip 5-10 erkek görüşebilir ve kız da onların arasından en yakışıklısını seçer. Ne yazık ki tek gerçek durum bu. Estetik falan yaptırabilirsin kendine.
Yok abi kendimi niye değiştireyim. Tipimde sorun görmüyorum Allaha şükür elim ayağım düzgün. Kimi tipsiz bulur kimi yakışıklı bulur ona bir şey diyemem. Benim sorunum başka.

Hocam sevgilinizin olması neden sizin için bu kadar önemli ki?

Ben 18 yaşındayım 1 tane bile sevgilim olmadı böyle basit bir konuyu kafaya takmayın bence bir şekilde halledersiniz.
Hocam önemli değil aslında ben insan sevemiyorum zaten kolay kolay. Konuda da bahsettiğim üzere gelecek için kaygılıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı