Kendimi nasıl değiştirebilirim?

Aynı sorunu yaşadığımızı düşündüğünüze göre siz de benim ve onun boş yaptığımızı düşünüyorsunuz.
Diğer arkadaş en azından bunu yapmamak için tavsiye istemiş, senin gibi komiklik yapma derdinde değil.

Deniyecegim hocam

Sınıfımdaki arkadaşlarım öyle söylüyor yani her konuda gibi
Sen keyif alıyor musun boş yapmaktan? Keyif alıyorsan diğer zırva insanların zırva fikirlerini dinlemene gerek yok. Sadece birkaç insanın fikrini önemse. Seni iyi tanıyan, hayatı iyi tanıyan.

Sen keyif alıyor musun boş yapmaktan? Keyif alıyorsan diğer zırva insanların zırva fikirlerini dinlemene gerek yok. Sadece birkaç insanın fikrini önemse. Seni iyi tanıyan, hayatı iyi tanıyan.
Keyif almiyorum hocam

Bol bol kitap oku. Kişiliğini ve bilgi birikimini değiştir. Ayrıca hobiler edin ve ilerlet.

Ne gibi hobiler edinebilirim hocam

Spor olarak yüzme, bisiklet, tırmanma, yürüyüş vs. olabilir.
Hobi olarak elektronik, ahşap oyma, 3D modelleme ve baskı, arabalar veya motosikletler, müzik vs.

Kişiliğimi beğenmiyorum hocam ne tür şeyler yapabilirim?

Değişme, geliş.

Ne gibi hobiler edinebilirim hocam

Sana bağlı. Arabaları seviyorsan teknik bilgilerini öğren, markaların tarihlerini öğren.
Doğayı seviyorsan dağ bisikleti al dağa çık, evinde bitki yetiştir. Muhabbet kuşu, Sevda Papağanı, Sultan Papağanı gibi hayvanlar al. Kitap oku.

Mesela benim ileride bir evim olursa evimde bisikletlerimi, muhabbet kuşlarımı, sevda papağanlarımı, tavşanlarımı, sultan papağanlarımı, kanaryalarımı, hint bülbüllerimi, balıklarımı, kedilerimi, envai çeşit bitkilerimi görebilirsizin.

Ha bir de kütüphanemi ve tablolarımı.

Hocam teknolojik konularda biraz ilgiliyim

Hocam teknolojik konularda biraz ilgiliyim

Yazılım, kodlama falan öğrenmeye çalış. İkinci el ucuz sistemler al sat. Ayrıca Teknolojik konu demek çok geniş oluyor. Kaşık da teknolojik üründür, kazma da, kitap da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…