Kendimi nasıl değiştirebilirim?

Oda doğru hocam

Öyle umursamıyorum onları ama okulda da yanlız başıma takılırken kendimi çok yanlız hissediyorum

Yalnızlık Tanrı'nın lütfu.
~Sagopa Kajmer.

Bence de yalnızlık iyidir. Yalnız olma sebebin cevrendeki insanların sana uygun olmamasıdır. Sen de kendini uydurmaya çalışırsan yanlış olur. Kendine uygun kişileri bulursun ileride. Başka ortamlara yönel.

Mesajda okudum da "çok boş yaptığımı düşünüyorum" bundan güzel bir şey var mı ya. Keşke herkes boş yapsa, "bilen" insandan gerçekten sıkıldım.

Ben cok kotu bir şey gibi dusunuyorum

Yalnızlık Tanrı'nın lütfu.
~Sagopa Kajmer.

Bence de yalnızlık iyidir. Yalnız olma sebebin cevrendeki insanların sana uygun olmamasıdır. Sen de kendini uydurmaya çalışırsan yanlış olur. Kendine uygun kişileri bulursun ileride. Başka ortamlara yönel.
Baska kisilere yonelmek de olabilir

Oda doğru hocam

Öyle umursamıyorum onları ama okulda da yalnız başıma takılırken kendimi çok yalnız hissediyorum

Hocam yeni arkadaşlar edinmeye çalışın, kız erkek fark etmez. Ya da kendinizi meşgul edebileceğiniz bir alan bulun; kitap okumak, test çözmek, resim yapmak gibi.

Ortaokuldaysan normal. Büyüdükçe olgunlaşırsın zaten, her çocuk boş konuşur. Böyle şeyleri kafaya takmaya gerek yok. 16-17 yaşında veya yukarıdaysan kitap oku bol bol.
Lisedeyim hocam 17 yaşındayım.

Hocam yeni arkadaşlar edinmeye çalışın, kız erkek fark etmez. Ya da kendinizi meşgul edebileceğiniz bir alan bulun; kitap okumak, test çözmek, resim yapmak gibi.
Kız arkadaş nasıl edineceğim.

Kiz olarak sanalda tanidiklarim var gercekte cok yok.

Lisedeyim hocam 17 yaşındayım.

Kız arkadaş nasıl edineceğim.
Hocam yöntem size kalmış, ben okuldan bir kız arkadaş edindim sonra onun ortamında takıla takıla 3 oldu 5 oldu derken zamanla arttı. Tanıdık biri yoksa da bahçede otururken falan muhabbet eden kızlar varsa konuda fikrinizi belirtin, sonra gördükçe selamlaşın naber nasılsın instasini alirsiniz zamanla böyle gelişir. En azından bende böyle olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı