Bu konu çok genel olacak. Arkadaşlar ilk öncelikle kendime rutin olacak şeyler yani gün içerisinde her zaman yapabileceğim konularda kendimi geliştirmek istiyorum. Yaşım 14 liseye yeni geçiyorum ve kendimi bazı konularda geliştirirken tavsiye istiyorum. Mesela kitap okumak, ben fazla kitap okuyan birisi değilim ama okumak da istiyorum ama nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama şunu biliyorum ki kişisel gelişim kitaplardan ve romanlardan hoşlanıyorum. Okuduğum kitap roman ise her zaman bir anlam çıkaracak bir kitap okurum. Şimdi kendim düşündüğüm gün içerisinde yapabileceğim uygulamalar.
1-Kitap okumak.
2-İngilizce çalışmak ya da başka diller.
3-Resim çizmek.
4-Yazılım öğrenmek.
5-Oyun oynamak.
6-Ve benzeri işler...
Ben teknolojiyi ve resimleri seven bir insanım. Hedeflerim: Yazılım-bilgisayar mühendisliği, güzel resim çizebilmek, en az 5 dil bilmek.
Ben bunun gibi uygulamalarda kendime nasıl bir yol çizmeliyim günlük programım nasıl olmalı? Yaşım biraz küçük belirli şeylerde tecrübe kazanamam gerektiğini hissediyorum. Bunun gibi uygulamalar benim için hangisi faydalı olabilir?
Bunları yaparkene nelere dikkat etmeliyim?
Ben bu yaz İngilizce öğrenmeye karar verdim. 9.sınıf yazında Almanca, 10.sınıf yazında rusça, 11.sınıf yazında fransızca bu dilleri hedefliyorum. Bu dilleri çalışırken 1 yıl boyunca çalışacağım.
Yazılıma gelirsek C, C++,JavaScript, Python ve benzeri programlama dillerini de öğrenmek istiyorum. Peki benim okulum ve günlük işlerimi aksatmayarak hangi programlama dilini öğrenmeliyim? (Yani fazla zor olmasın demek istedim)
Resim çizmek bir hobi olarak görüyorum ve ilgimi çeken bir şey o yüzden onu listeye ekledim.
Kitap benim kendimi geliştirecek araç olarak düşünüyorum ve o yüzden onu da listeye ekledim.
Kitap önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. ( Kişisel gelişim kitapları )
Bu konu benim için çok önemli.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Okumak istediğim okul iyi bir Anadolu lisesi. Maalesef fen lisesini kazanamadım.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Hepsine cevap vermek zorunda değilsiniz sadece bir tanesinden cevap verin gene verin.
1-Kitap okumak.
2-İngilizce çalışmak ya da başka diller.
3-Resim çizmek.
4-Yazılım öğrenmek.
5-Oyun oynamak.
6-Ve benzeri işler...
Ben teknolojiyi ve resimleri seven bir insanım. Hedeflerim: Yazılım-bilgisayar mühendisliği, güzel resim çizebilmek, en az 5 dil bilmek.
Ben bunun gibi uygulamalarda kendime nasıl bir yol çizmeliyim günlük programım nasıl olmalı? Yaşım biraz küçük belirli şeylerde tecrübe kazanamam gerektiğini hissediyorum. Bunun gibi uygulamalar benim için hangisi faydalı olabilir?
Bunları yaparkene nelere dikkat etmeliyim?
Ben bu yaz İngilizce öğrenmeye karar verdim. 9.sınıf yazında Almanca, 10.sınıf yazında rusça, 11.sınıf yazında fransızca bu dilleri hedefliyorum. Bu dilleri çalışırken 1 yıl boyunca çalışacağım.
Yazılıma gelirsek C, C++,JavaScript, Python ve benzeri programlama dillerini de öğrenmek istiyorum. Peki benim okulum ve günlük işlerimi aksatmayarak hangi programlama dilini öğrenmeliyim? (Yani fazla zor olmasın demek istedim)
Resim çizmek bir hobi olarak görüyorum ve ilgimi çeken bir şey o yüzden onu listeye ekledim.
Kitap benim kendimi geliştirecek araç olarak düşünüyorum ve o yüzden onu da listeye ekledim.
Kitap önerisi yaparsanız çok mutlu olurum. ( Kişisel gelişim kitapları )
Bu konu benim için çok önemli.
Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
Okumak istediğim okul iyi bir Anadolu lisesi. Maalesef fen lisesini kazanamadım.
Okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Hepsine cevap vermek zorunda değilsiniz sadece bir tanesinden cevap verin gene verin.
Son düzenleme: