Kendimi yakışıklı bulmam beni egoist birisi yapar mı?

Yapmaz, insanların kendini beğenmesi kötü bir şey değildir, ama bunu da haklı bir şekilde yapman gerekir. Yani bariz bir şekilde yakışıklı değilsen ama böyle olduğunu kendine diretirsen bu da yanlış.

Hayır yapmaz. Kendinle barışık olman çok güzel.

Teşekkürler :)

Yapmaz, insanların kendini beğenmesi kötü bir şey değildir, ama bunu da haklı bir şekilde yapman gerekir. Yani bariz bir şekilde yakışıklı değilsen ama böyle olduğunu kendine diretirsen bu da yanlış.

Kızlar genelde yakışıklısın diyorlar. :)

Yüzü sıradan. Boyu aşırı uzun olmalı. Yakışıklı görmesek de inansak açıkçası ben fotosunda sırık gibi çok uzun ve iri cüsseli olması dışında öyle aham şaham bır şey görmedim. Uzun erkekleri kızların yanında deve gibi duruyor.

Sen kendini yakışıklı bulabilirsin ama bu seni yakışıklı yapmaz.

Yüzü sıradan. Boyu aşırı uzun olmalı. Yakışıklı görmesek de inansak açıkçası ben fotosunda sırık gibi çok uzun ve iri cüsseli olması dışında öyle aham şaham bır şey görmedim. Uzun erkekleri kızların yanında deve gibi duruyor.

Sen kendini yakışıklı bulabilirsin ama bu seni yakışıklı yapmaz.
Kızlar genelde yakışıklısın diyorlar. :)
Kızlar yakışıklı diyormuş, tabi bu göreceli bir kavram. Ben karıma yakışıklıyım diyince kahkaha atıyor..

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı