Kendimi yalnız ve boşlukta hissediyorum

Kanka ama benim sorunum karakter, öz güven, gelecek vs daha çok var da işte. Fitness pek etki eder mi bilmem.
Sporla ilgilenirsen zaten özgüvenin olur hedef koyarsın başaramazsan bile en azından denedim dersin. Gelecek kaygısı yaşamana gerek yok eninde sonunda öleceksin bunu bilerek yaşa. Düşünsene o kadar çalışıyorsun emek ediyorsun zengin oluyorsun iyi bir hayat yaşıyorsun ama birkaç gün sonra muza basıp kayıp ölüyorsun. O kadar emek çöp oluyor. Hayatta bunu bilerek yaşamanı öneririm. Kafana takma.

Sporla ilgilenirsen zaten özgüvenin olur hedef koyarsın başaramazsan bile en azından denedim dersin. Gelecek kaygısı yaşamana gerek yok eninde sonunda öleceksin bunu bilerek yaşa. Düşünsene o kadar çalışıyorsun emek ediyorsun zengin oluyorsun iyi bir hayat yaşıyorsun ama birkaç gün sonra muza basıp ölüyorsun. O kadar emek çöp oluyor. Hayatta bunu bilerek yaşamanı öneririm. Kafana takma.
Eyvallah knk hani ne bileyim ama insanoğluyuz. Bir sevenimiz olsun istiyoruz. Kardeşim dediğim insanlar beni sattı.Yaşıtlarım sevgilisiyle gezerken bu yasima kadar 1 sevgilim bile olmadi.

Boş boş duran her insan boşluğa düşer. Spor salonuna yazıl haftada 1-2 kere halısahaya git. Boş vakitlerinde hava güzel olunca deniz kenarına ormana sağa sola gezmeye git doğayla iç içe ol. Arkadaş edin dizi izle film izle oyun oyna ne kadar çok aktivite o kadar rahat kafa.

Psikoloğa gidebilirsin, anlattıklarının arasından önemli yerleri güzel yakalayıp sorunları belirlemede faydalı oluyor ve sende duyduğunda gerçekten bundan rahatsızım diyorsun üstelik çare bulma konusunda da yardımcı oluyorlar.

Boş boş duran her insan boşluğa düşer. Spor salonuna yazıl haftada 1-2 kere halısahaya git. Boş vakitlerinde hava güzel olunca deniz kenarına ormana sağa sola gezmeye git doğayla iç içe ol. Arkadaş edin dizi izle film izle oyun oyna ne kadar çok aktivite o kadar rahat kafa.
Knk çevremde aktivite yapacak arkadasim olsa onlari yapacam zatende. Onlar yok ve hiçbiri de ben arasam cevap vermez ve yazmadikca yazma. Kisaca yalnizim usta.

Kanka çevremde aktivite yapacak arkadasim olsa onlari yapacağım zatende. Onlar yok ve hiçbiri de ben arasam cevap vermez ve yazmadikca yazma. Kisaca yalnizim usta.

Tek başına yapacaksın spor salonuna düzenli gideceksin oradan düzenli giden arkadaş edineceksin. Tek başına sinemaya gideceksin kimseye muhtac olma kanka. Ben 5-6 sene boyunca alkoliktim 96 kiloydum. O çevreden kurtuldum spora başladım çok iyi olmasa da idare edecek bir vücut yaptım tekrar amatörde top oynamaya başladım. Değişim senin elinde sen sadece sorunlara ya da kişilere odaklanırsan yerinde sayarsın. En önemlisi vücudunu yoracaksın yorgun vücut gece rahat uyur. Öbür türlü akşamda uyuyamazsın sabahta uykunu alamadığın için gün içinde enerjin düşer hiçbir şey yapasın gelmez bu böyle uzar gider. Kimseye bel bağlama kendi hayatına odaklan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı