Kendimle arkadaş olmazdım

• Konuyu başlatan UPG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.030
Ülkemizin nereye geldiği aşikar, böyle şeyleri görmek gerçekten üzücü ve ben bunun ülkeyi yöneten "kişiler" tarafınada düşünemiyorum vicdan yok mu? Sadece yöneticilere söylenenle mi kalıyorlar, elin laf ettikleri Avrupa'da kendi başına çalışıp kendi prensiplerine göre bir yerde yaşayabilirsin veya babanın çalıştığı bir yerde planlı ve düşünerek çocuk miktarına ulaştığından sonra herşey elverişli olur. Ne yazık ki ülkemiz ebeveynleri bilgilendirmeli çocuk yapma konusunda aşırı geriyiz düşünemiyorlar 2+1 evde neden 3,4 çocuk yaparsın? Ülkenin ekonomisi kötü fakat neden bu kadar çocuk yaparak daha fazla kötüleştiriyorsun. Durum vahim sizide anlayabiliyorum, keşke yardımcı olabilsem lakin benim elimdende bir şey gelmiyor, Tanrı yardımcınız olsun.
Gerçekten tek çocuk yapsalardı çok güzel dershaneye yazdırılır, kitap almakta sıkıntı çekmez daha iyi bir hayat sunardı. Babamı sorgulamayı çoktan bıraktım çünkü klasik Anadolu insanı mantığı ile hareket etmediği ortada.
Hem durumum kötü diyorsun hem de PC almak için işe başvurdum diyorsun.
PC yok. Alacağım PC de 6 k lık leptop fln. En az 6 yıl dayanacak, üni okutacak fln. Oyun oynama amaçlı olsa kasa toplarım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı