Kendine özel intro nasıl yapılır ?

BlackDagger

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba ben kendime özel intro yapmak istiyorum ve bilgisayarımda cinema 4d,adobe after effect,camtasia,sony vegas pro programları var template olmayan kendime özel introyu nasıl yaparım ?

İntro yapımı oldukça uğraş gerektirir. Eğer zamanım var ben uğraşırım dersen, yaparsın elbet.

Bu ve benzeri videolar sana yardımcı olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İntro yapımı oldukça uğraş gerektirir. Eğer zamanım var ben uğraşırım dersen, yaparsın elbet.

Bu ve benzeri videolar sana yardımcı olacaktır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Ben orda söylememişim 3d intro yapacağım.

Nasıl yapacağınız konusunda yazılı anlatımla öğrenmeniz oldukça güç...

Şuna da bakın:

Nasıl yapacağınız konusunda yazılı anlatımla öğrenmeniz oldukça güç...

Şuna da bakın:
Yine teşekkür ederim ama bu bir template intro yapımını gösteriyor ben her şeyini kendim ayarlayarak yapmak istiyorum yanıtınız için teşekkürler.

Yine teşekkür ederim ama bu bir template intro yapımını gösteriyor ben her şeyini kendim ayarlayarak yapmak istiyorum yanıtınız için teşekkürler.
Hayır "template/şablon" tasarım değil bu. Önce 3D programda gerekli sahneleri oluşturuyor daha sonra After Effect ve benzeri programlarda kurgu montaj işlerini yapıyor. Kullanılan teknikleri klişe bulduysan o teknikleri çok çok aşacak imkanlar bu tasarım sürecinde mevcut.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı