Kendini boşlukta hissetmek

Makaleler
1
Merhaba dostlar, 1 2 konu önce oyun oynama isteğinin yok olmasından bahsetmişitm şimdi ise ciddi manada hayatı sorgululuyorum. Neden yaşıyoruz? Deyip duruyorum kendime. Bazen teknolojiye hakaretler savuruyorum madem Allah'a ibadet için geldik neden ibadetimizi gerçekleştirerek yaşayıp ölmüyoruz? Cidden her şey saçma gelmeye başladı bilgisayar sıkıcı, arkadaş ortamım korona dolayısıyla bitti. Kimseyle görüşmüyorum yazışmıyorum. 6 ay önce kadar ilk kez sevdiğim kızdan Red yedim. Nasıl çıkıcam bu duygulardan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar, 1 2 konu önce oyun oynama isteğinin yok olmasından bahsetmişitm şimdi ise ciddi manada hayatı sorgululuyorum. Neden yaşıyoruz? Deyip duruyorum kendime. Bazen teknolojiye hakaretler savuruyorum madem Allah'a ibadet için geldik neden ibadetimizi gerçekleştirerek yaşayıp ölmüyoruz? Cidden her şey saçma gelmeye başladı bilgisayar sıkıcı, arkadaş ortamım korona dolayısıyla bitti. Kimseyle görüşmüyorum yazışmıyorum. 6 ay önce kadar ilk kez sevdiğim kızdan Red yedim. Nasıl çıkıcam bu duygulardan?

Zor durum ve bu dönemde bu tarz olaylar yaşanabiliyor. Çıkmak kolay değil ki bence çıkmaya çalışmamalısın bir süre sonra kendiliğinden kaybolduğunu göreceksin ama tavsiyem hep birileri ile iletişim içinde olman.

Ruh ikizim sanırım sensin. Son zamanlarda senin gibi hep sorguluyorum. Benim de sevdiğim kız ile aram bozuldu. Hatta sosyal medya hesaplarımı da kapattım. Kendine bir uğraş bul, çözülüyor.

Ben de o durumdayım. Bazen durup ben neden bilgisayarın başındayım gidip Kur'an okumam lazım namaz kılmam lazım diyorum sonra boş boş oturup hiçbir şey yapmıyorum. Bence de bir uğraş bulmak lazım bu Dünya'ya boş boş yaşamak için gelmedik.

Bende öyleydim LGS 'ye girdim birde stres , ev içindeki kavgalar falan benim içinde kötü bende köye gittim biraz kafa dağıttım. Bence şöyle sizin 1 hafta boyunca köyde akraban falan varsa oraya gitmelisin yani biraz dinlenmem gerekiyor ve kendini eğlendirmeye bak . Mutlu olduğun şeyleri yapmaya çalış.

Ailenle vakit geçir PC'den uzak dur sıkılsan da girme çünkü yine oynayamayacaksın yeteri kadar süre geçince geri dön özlemle beraber eğlenirsin diye düşünüyorum.

Bence boşlukta hissetmenizin altında bir sebep yatıyor ki yatmalı zaten. Yukarıda da belirtildiği gibi bu hisse kapılan birçok insan sevdiği veya sevgisine ihtiyaç duyduğu biri tarafından terk edilmiş, reddedilmiş oluyor. Sizi standart yani her zaman ki ruh halinizden çıkartıp da bu denli bir boşluğa itmesine değiyor mu, önce bunu sorgulayın. Çözümü bizde veya karşı cinste aramayınız. Çözüm zaten içinizde. Olmaktan mutlu olduğunuz ruh halinize en yakın zamanda dönmeniz dileğiyle...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı