Kendini bozan YouTuber var mı?

Oyun, portal ve ekibini izlerim ben eskiden. (2015-2016) IsmetRG'yi izlerdim. Güzel yıllardı, tabii sonradan sonraya çok değiştiler ben de bıraktım. Yani en son adam akıllı 2016'da izledim bu kanalları.

Herkese doğru gelmeyebilir ama bana göre Enes batur. Eskiden gayet iyi oyun içerikleri vardı şimdilerde ya vlog atıyor ya da bıraktı.
Eskiden saatlerce Enes Baturun videolarını izlerdim, komik montaj vs. ama yeni eve taşındıktan sonrası midem bulamaya başladı.

Herkese doğru gelmeyebilir ama bana göre Enes batur. Eskiden gayet iyi oyun içerikleri vardı şimdilerde ya vlog atıyor ya da bıraktı.

Çok belli zaten herkes öyle diyor.

Bozmayan YouTuber var mı der iseniz liste çok daha kısa olur. Mesela Burak oyunda.

Doğru söylüyorsun ama videoları izlenmiyor herkes gerçeklerden kaçıyor gibi.

Bence konu başlığı kendini bozmayan kaldı mı? Olacaktı.

Haklısın ^^

İşte davranışları olsun falan bozan kişilerden bahsetmenizim istedim. Genelde herkes Enes batur parayı buldu gitti diyenler oldu. Ben eski videolarını çok severdim yeni konsepti güzel değil.

Nikocado avokado. Önceden zayıf ve vegan biriyken sonradan Fast-food mukbang videolarına başladı ve iyice obez olup delirdi.
Eki Görüntüle 1469828

Bunu cidden bilmiyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…