Steam Kendini mod olarak tanıtan kişilerin amacı nedir?

CORTEX1793

Decapat
Daha fazla  
Steam hesabım bu sabah sebepsiz bir şekilde ban yedi ve hesabıma 3-4 kişi bir anda istek attı. Bende kabul ettim ve hepsi beni DC üzerinden bir kişiye yönlendirdi kendisi sözde Steam mod uymuş.
Neyse sizin de başınıza böyle bir durum geldi mi merak ettim. Amaçları ne bu şahısların.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar senin hesabı patlatmak istiyorlar galiba öyle bir şey kesinlikle olamaz olan şeylerin hepsinin ekran görüntüsünü al ve Steam desteğe gönder belki arkadaşların hakkında hukuki süreç bile başlatılabilir esenlikler.

Anlatayım, şimdi bazı kötü niyetli kişilerin elinde bir yazılım var. Bu yazılım senin steam hesabına bi anda binlerce kez hesap çalıntı raporu gönderiyor ve steam hesabın kilitleniyor. Kilitlendiğini fark ettiklerinde sana özelden ulaşıp "Steam moderatörlüyle istersen bi iletişime geç XXX discord adresinden bi ulaş görüş destek alman lazım." şeklinde sizi dolandırmaya çalışıyorlar. Sakın itibar etmeyin, sadece steam destek sadece steam destek talepleri üzerinden iletişime geçer sizinle.

Arkadaşlar senin hesabı patlatmak istiyorlar galiba öyle bir şey kesinlikle olamaz olan şeylerin hepsinin ekran görüntüsünü al ve Steam desteğe gönder belki arkadaşların hakkında hukuki süreç bile başlatılabilir esen.

Anlatayım, şimdi bazı kötü niyetli kişilerin elinde bir yazılım var. Bu yazılım senin Steam hesabına bir anda binlerce kez hesap çalıntı raporu gönderiyor ve Steam hesabın kilitleniyor. Kilitlendiğini fark ettiklerinde sana özelden ulaşıp "Steam moderatörlüyle istersen bir iletişime geç XXX Discord adresinden bir ulaş görüş destek alman lazım." şeklinde sizi dolandırmaya çalışıyorlar. Sakın itibar etmeyin, sadece Steam destek sadece Steam destek talepleri üzerinden iletişime geçer sizinle.

Güzel bir açıklama olmuş teşekkürler. Ban yeme sebebimin onlar olduğunu sanmıyorum ama. Bu çok saçma olurdu. Her rapor edilene VAC ban atmazlar herhalde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı