Kendinize iyi bakın

Yok be kardeşim, bir kere gururu incilince kolay kolay olmuyor geri dönmek falan. 2600 küsür mesaj yazmış birine 1 mesaj fazla geliyor ise zorla güzellik olmaz.
Uzatmanın alemi yok. Arkamdan bir su dökün ve şu çöp forumları keşfetmeye gideyim :D Konu bitsin burada.

Yada salla ya ben niye gidiyorum. Beni tınlamayanı bende tınlamam. Saman altından su yürütecek değilim. Burak Alkan, senden rütbe dilenmeyeceğim elbette. Gerçi yine tınlamayacaksın :D
Sana normalde siz diye hitap ederim, abi derim ama demiyorum. İnsanım ben insan. İbrahim sende şikayet etmeye devam et. Sende umurumda değilsin. Kimin ne olduğunu biliyoruz.

Amacım olay çıkartmak falanda değil. Konu dışı bölümünün amacıda bu. Rütbemi azaltmış çoğalmış umurumda değil. Cevap almak için aracı mı bulmam gerek ?
Recep abi mesajımı gördüysen şu rütbeyi de sana zahmet bir sıfırlayıver. Beni bilen böyle bilsin. Bu konuyu da yetkili birisi kapatsın lütfen, hatta silin lütfen.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı