Kendinizi geliştirmek için ne yapıyorsunuz?

Bazen yazılım kodlama öğreniyorum. Başka insanlara yardım ederken bile bir şeyler öğreniyorum. Haberleri takip ediyorum.
 
Yazılımla alakalı bir firmada gönüllü stajyer olarak çalışıp hem iş ortamını hem de kullanılan dillerin detaylarını öğreniyorum.
 
16 yaşındayım Freelancer çalışıyorum şu anda Günde 15 16 saat bilgisayar başındayım Dış dünya ile bağlantım yok. Sosyal hayatım yok yani.

3 yıldır grafik tasarım işleri ile 12 yaşımda başladım. uğraşıyorum Abobe photoshop ileri seviyede biliyorum.

After effect premier pro abobe indesing programlarını temel seviyede biliyorum.

Blender'i Az buçuk biliyorum kendimi geliştiriyorum şu anda.

İnstagram, tiktok, youtube, sitelerinde içerik üretiyorum. Algoritmaya uygun stilde videolar çekmeye özen gösteriyorum. Şu an aktif olamadım çok. İnstagram ve tiktokta aktif paylaşım yapıyorum etkileşim almak için.

Header tasarımı, banner tasarımı, manipülasyon tasarım, rap albüm kapak tasarımları, Thumbnail tasarımları yapıyorum yaklaşık 150 200 E yakın projem bulunmakta
Türk satıcı sitelerinde iş alıyorum aynı şekilde Yabancı uyruklu freelancer alıcılar ile iletişim irtibat kurup bağlantı edinmeye uğraşıyorum. Yabancı satıcı sitelerinde dolar üstünden para kazanmaya yoğunlaştım şu anda Dolar üstünden kazanmak için uğraşıyorum.
Elimde belli miktar bir para var O parayıda borsada değerlendirmek istiyorum ve biraz daha biriktirip gram altın vb. alacağım Parayı katlamak için uğraşıyorum.
 
Dünyada ki paranın işleyişini araştırıyorum, kitap okuyorum, İngilizce çalışacağım( şu an zaman yok 1 yıl sonra başlayacağım, İngilizcem düşük seviyede), bir girişimime nereden gireyim ona bakıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı