Kendinizi hiç ölüme yaklaşmış hissettiniz mi?

Çift şeritli yoldan karşıya geçerken alt tarafa baktım ama üst tarafa bakmadım çünkü hemen dibimdeki araba üst tarafa bakışı kapatıyordu, adımımı attığım gibi yolcu otobüsü kornaya basma sesini duydum kıl payı çarpmaktan kurtuldum Allah kurtardı.
 
İstanbul halkalıdaki bisiklet yolundan neredeyse dereyi koruyan direklere giricektim ama teyzeye çarptım son anda sonra küçükken merdivenden yuvarlandım 4 yıl önce de babaannemde köpek kovaladı hayvan gibi bişiydi.
 
Evet olmuştu birincisi iri bir köpek kovalamıştı çok korkmuştum ama öleceğimi sanmadım. İkincisi ise babamla Passat'ı denerken 190 ile bir virajı dönmüştük dönemeyiz sandım ama dönebildik. Sonuncu ise bir başkasının arabasıyla bir yere giderken çok zeki kardeşim kapımı açtı düşecek gibi oldum da kemerim bağlıydı.
 
Bir kere etüt çıkışı eve gidiyordum eve internet gelmişti. Heyecanlıydım ama sonra karşıya geçmeye çalışıyordum kalabalikti önümde minibüs falan vardi. Tam karşıya geçmek için atildim soluma bir baktım araba üzerime geliyor aha bu sefer yedik dedeim araba çarptı bir 2 metre falan savurdu beni altımdaki çantada 8 9 tane kitap olduğu için çanta bayağı genişlemişti o çanta sayesinde kafam yola değmemişti havada kalmıştı. Hiçbir şey olmadi adam kalkti iyi misin falan iyiyim dedim eve gideyim ben dur dur gitme falan dedi. Seni evine bırakacağım dedi yok abi gerek yok dedim sonra adam arabaya bin dedi eve bıraktı. Babama falan anlatti karşıdan geçerken birden önüme çıktı arabanin önüne falan atladi dedide alakasi yok karışık bir durumda yolu bos görünce geçeyim dedim adam çıktı. Evde babama da rezil ettiydi rahatladıydı. Sebebi ise internet bağlandığı için acele etmemdi 2 3 yıl internetimiz yoktu. Boşuna dememişler acele işe şeytan karışır.
 
Evde yastıkla top oynarken yastık vazoya geldi. Dedim "bittim" . Yastık duvara çarptı sonra tam vazonun düştüğü yere vazodan 1 sn falan önce düştü.
Ölüme 1 sn kadar yaklaşmıştım.
 
Tamam vakit yaklaştı, buraya kadar yakında öleceğim dediğiniz oldu mu? Ölüme çok yakın olduğunuz bir anı falan var mı?
Çok oldu, birkaç kere uçurumda asılı kaldım. Motosikleti kafama geçirdim. 400 beygir Subaru ile dört tekerden kaydım... gibi bir sürü anda yaşadım bu durumu.
 

Geri
Yukarı