Keneetic Extra DSL modemde kabloyu kontrol edin hatası nedir?

yenneferw

Megapat
Daha fazla  
Selamlar, VDSL internete sahibim ve modem yeni. Bilgili arkadaşların el atmasını rica ediyorum.

1739634368851.png

- Neden böyle diyor? (kablo yeni, modemle geldi ve eski kabloyu da denedim hep aynı.)

1739634401802.png

- En iyi ayarları yazabilir misiniz? Şu sıra kopmalar oluyor yeni modeme geçtiğimden beri ve düzeltmeliyim.

1739635165784.png
- Ayrıca buradaki durumlar için fikriniz nedir?

Ayrıca ek olarak tavsiyeler?

- VDSL 47'ye kadar hız alıyorum. 13-14 upload var.,

- Ayrıca yeni modeme geçtiğimden beri (Keenetic'e) sürekli kopmalar oluyor internetimde anlık gidiyor geliyor. 10-15 saniye

Son düzenleme:
Merhaba.

Sorun ile ilgili bir çözüm bulabildiniz mi? Aynı problemi yaşıyorum. Teşekkürler.
1748111602873.png

En son güncel ayarlarım bunlar ve kopma yaşamıyorum hocam.

Ek olarak kabloyu kontrol edin durumu ise, Ethernet Kablosu bölümündeki profili silmektir. Sonrasında uyarı çıkmıyor.

Eki Görüntüle 2498224

En son güncel ayarlarım bunlar ve kopma yaşamıyorum hocam.

Ek olarak kabloyu kontrol edin durumu ise, Ethernet kablosu bölümündeki profili silmektir. Sonrasında uyarı çıkmıyor.

Cevap için teşekkürler hocam. Bağlantı kopma sorunu yaşamıyorum ama halen kabloyu kontrol edin uyarısı alıyorum. Peki dediğiniz profil silme ayarını nasıl yapabilirim? Mevcut profili silmek herhangi bir probleme yol açar mı? Konuyu biraz daha açabilir misiniz?

Cevap için teşekkürler hocam. Bağlantı kopma sorunu yaşamıyorum ama halen kabloyu kontrol edin uyarısı alıyorum. Peki dediğiniz profil silme ayarını nasıl yapabilirim? Mevcut profili silmek herhangi bir probleme yol açar mı? Konuyu biraz daha açabilir misiniz?
Elbette, Keenetic desteğe yazdığımda bunu onlardan mail aldım. Şöyle ileteyim;

1748201685091.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı