Bu kepek illeti 2 yıldan beri beni sınıyor. Denemediğim yol kalmadı. 15 yaşındayım. Tüm arkadaşlarım aynı sorundan şikayetçi. Çoğu şeyi denedim saçımda kimyasal madde de kullanmıyorum. Nasıl geçer bu illet?
Bu kepek illeti 2 yıldan beri beni sınıyor. Denemediğim yol kalmadı. 15 yaşındayım. Tüm arkadaşlarım aynı sorundan şikayetçi. Çoğu şeyi denedim saçımda kimyasal madde de kullanmıyorum. Nasıl geçer bu illet?
Hiç Roblox oynamadım genelde HOİ 4 oynarım.Reis konu ile alakasız sen Roblox oynuyor muydun sanki ismin çok tanıdık geldi bana bayağı eskide olsa hatırladım goldenarrow77 falan vardı metehan71.
Hiç Roblox oynamadım genelde HOI 4 oynarım.
Şampuanımı değiştirdim ama doğal şampuan gerekecek sanırım.Bende aynı sorunu yaşıyorum. Şampuanınızı değiştirmeyi deneyin. Saçınızda sabun kullanmayın (sabunlar saç derisi için uygun değildir ve saçınızda aşırı derecede fazla kepek yapar bende yaptı :d) Saçınızı yıkarken tarayın. Aklıma bunlar geldi.
Aslında 2 yıl abartmışım. Arada geliyor arada gidiyor cidden böyle.Kepek mi ondan emin ol önce, seboreik dermatit de olabilir uzun zamandır böyleyse.
Kepek karşıtı şampuanlar var onları kullanabilirsin.Şampuanımı değiştirdim ama doğal şampuan gerekecek sanırım.
Aslında 2 yıl abartmışım. Arada geliyor arada gidiyor cidden böyle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.