Kepek nasıl geçer?

Dercosun şampuanları var. Ben clear, head & shoulders kullandım (hatta dalin bile denedim çaresizlikten) fakat dercosunkiler gerçekten geçiriyor. Eczaneye gidip saç yapına göre olanı seçiyorsun.

Çok fazla farklı fikir var. Yukarıda da yazıldığı gibi kaşlarında da aynı sorunu yaşıyorsan egzama olma ihtimali oldukça olağan. Her şeyden önce mutlaka dermotoloğa görünün. Dermotolog gerekli önerileri yapacaktır.
Ek olarak uzun süredir egzama ve kepek ile boğuşan biri olarak "Vichy Dercos Anti Dandruff Kepek Karşıtı Şampuan" kullanıyorum. Sorunumu büyük ölçüde çözdüğünü ve hayat kalitemi arttırdığını söyleyebilirim. Ancak dediğim gibi her şeyden önce mutlaka bir dermotoloğa görünün.

Eczaneden Bioxin Aqua al. Daha öncesinde Clear kullanıyordum hiçbir işe yaramıyor. Bioxin Aqua kullandığımdan beri bayağı bir azaldı.

Şampuanınıza 3-4 damla lavanta yağı dökebilir 2 haftada bir Hindistan cevizi yağı ile bakım yapabilrisiniz her gün saçınızı tarayıp sağlıksız beslenmmemeli düzenli ılık soğuk suda duş almalısınız ben bunları yapıyorum hem saçlarım sağlıklı hem de kepeksiz kaşıntısız.

Hocam bende de fazlaca vardı. İki sene boyunca eziyet çekmişim. Dermotoloji bölümüne gittim, verdiği bir şampuan ile 2 haftada kepek diye bir şey kalmadı kafamda.

Ayrıca denemediğim şampuan kalmamıştı. Bitkisel yöntemlere gitmeden ilaçlı şampuan verdi doktor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı