Kepeklenme için şampuan önerisi

Ali Keffal

Hectopat
Clear kullanıyorum normalde ama uzun süre zarfınca yavaş yavaş kafamda kepeklenme, kaşınma ve kabuklanma oluştu. Sonra Old Spice'a geçtim o zır beter etti. Aranızda benim yaşadığım sorunları yaşayıp çözen varsa bana şampuan önerisi yapabilir mi?

Clear kullanıyorum normalde ama uzun süre zarfınca yavaş yavaş kafamda kepeklenme, kaşınma ve kabuklanma oluştu. Sonra Old Spice'a geçtim o zır beter etti. Aranızda benim yaşadığım sorunları yaşayıp çözen varsa bana şampuan önerisi yapabilir mi?

Bende aynı sorunları yaşıyorum hocam, sülfatsız, parabensiz ve tuzsuz şampuanlar iyi geliyor diye biliyorum.

Siz siz olun Head&Shoulders, Clear gibi markalar kullanmayin hocam. Saci mahvediyor hepsi.

Valla ben 3-4 aydır düzenli olarak Head&Shoulders'ın Old Spice ile işbirliği yaparak çıkarttığı şampuanı kullanıyorum. Benim kepek kesildi. Parfümlü olduğu için güzel koku da veriyor. Denenebilir.

Ketoral medikal şampuanı önerebilirim. Eczanelerde bulabilirsin. Egzama ve sonrasında kuru ve ölü deri dökülmesinde yani kepekte kullandım hepsinde işe yaradı. Ama eczacıya sor nasıl kullanacağını. Ben ilk zamanlar haftada 2 kere kullanıyordum onun dışında başka şampuan kullanmıyordum. Sonraları 3-4 hafta geçince haftada 1 e indirdim ve kendi şampuanımı kullanmaya başladım. En son ise tüm kepek gitmişti sadece az kalmıştı ama eskisi gibi dökülmediği ve belli olmadığı icin kullanmayı bıraktım. Sende benim gibi yapabilirsin.

Berberim hacı şakirin sabununu kullan dedi saçı biraz sertleştirir ama kepek falan koymaz dedi 1 ay sonra kendi şampuanına dönersin dedi, szce hacışakir sabunu kullanayım mı? Şampuan alana kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı