Kepekten nasıl kurtulunur?

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Ketoral, konazol ve son olarak birkaç şişe zetion kullandım ama yine de kepeğin önüne geçemiyorum?

Gerçek bir çözüm önerisi olan var mı?

Yıllardır ben de kepek sorunu yaşıyorum, her türlü şampuanı denedim, çözüm olmadı. En son Prozinc Salicade Şampuanı denedim, kepek sorununu kökten çözdü. Saçı çok yağlandırdığı için haftada iki üç gün bu şampuanı, kalan günlerde de Sebirox diye bir şampuanı kullanıyorum. Sizdeki kepeğin normal kuru kepek mi yoksa yağlı kepek mi olduğu da önemli. Eğer sizdeki yağlı kepekse, aynı şekilde Prozinc’in yağlı kepek için olan şampuanı da var, onu da deneyebilirsiniz.

Ketoral, konazol ve son olarak birkaç şişe zetion kullandım ama yine de kepeğin önüne geçemiyorum?

Ben konazolu döküp 10-15 dakika bekletip ondan sonra yıkadığım zaman 1 ay gibi sürede tüm kepeklerim gitmişti. Sende nasıl işe yaramamış anlamadım. İyice diplere sürmedin mi?

Market Şampuanı kullanmanızı önermiyorum, özellikle Head & Shoulders’ın kepek şampuanı vb. işe yaramadı bende daha çok kepek yaptı.

Kepek şampuanla vs geçen bir şey değil geçici süre engellenen bir şey
Bende dercos işe yaradı
Çevreme de önerdim aldıklarında kepeğin gittiğini söylediler
Bende de gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı