Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

• MINIMUM:
    • Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: AMD Athlon X4 845 @3.5 GHz or Intel Core i5 6400 @ 2.7 GHz
    • Memory: 12 GB RAM
    • Graphics: nVidia RTX 2060 w/ 6GB VRAM, nVidia GTX 1070 Ti w/8GB VRAM, AMD Radeon 5600XT w/ 6GB VRAM
Athlon X4 845 ile 1070 Ti, 2060, 5600 XT'nin yan yana geldiği bir sistem var mı acaba çok merak ettim.
Bahsi geçen işlemcinin varlığından şimdi haberim oldu. Sanki İ5 6400'ün rakibi değil gibi. Doğruluğundan emin olmamakla birlikte internetteki testlerde İ5 %35 daha iyi. Aynı zamanda o işlemci 4K'da bile 2060 gibi kartları besleyemeyecek gibi gözüküyor. Forspoken'a ettiğim laflar için üzülmeye başladım.

Bahsi geçen işlemcinin varlığından şimdi haberim oldu. Sanki İ5 6400'ün rakibi değil gibi. Doğruluğundan emin olmamakla birlikte internetteki testlerde İ5 %35 daha iyi. Aynı zamanda o işlemci 4K'da bile 2060 gibi kartları besleyemeyecek gibi gözüküyor. Forspoken'a ettiğim laflar için üzülmeye başladım.

Ben de o kadar Athlon biliyorum bu modeli ilk kez duydum. Ciddi ciddi bu işlemciyi bir yerden çıkarıp "oynanabilir gibi duruyor yaz listeye" falan mı dediler acaba. Atsalardı birinci nesil Ryzen ya da FX serisi daha bilinir olurdu ve 6400'e denk gelirdi.

Bana mı öyle geliyor yoksa biz normal fiyatından fazla mı ödüyoruz ?
1677275379865.png

1677275403338.png

Bana mı öyle geliyor yoksa biz normal fiyatından fazla mı ödüyoruz ?
Eki Görüntüle 1681027
Eki Görüntüle 1681029
Normal fiyatından daha fazla ödüyoruz.
Ben de 2950 TL sandım başlıktan dolayı. Bölgesel fiyatlandırma tamamen kalkmış görünüyor. Bunu suistimal eden diğer ülkelere borçluyuz.
Arjantin ve Brezilya'da suistimal ediliyor fakat onlarda özel fiyatlandırma eksik edilmemiş. Şu an bir Amerikan vatandaşı bile bu oyunu Türkiye'den almak isterse dolar fiyatından daha fazlasını ödemek durumunda kalıyor.

@490836 Ceza gibi bir şey olduk. Unutulana kadar biz yanacağız. Uzun zamandır bizim fiyatlandırmamız üzerinden saçma sapan tartışmalar ve suistimaller dönüyordu. Unutulmamız gerekiyor şu an için. Ayrıca, kesinlikle bu fiyatlara oyun alınmamalı. Alan olursa market yeniden fiyatlanır. Alınmazsa o zaman biraz normale dönebilir.

@490836 Ceza gibi bir şey olduk. Unutulana kadar biz yanacağız. Uzun zamandır bizim fiyatlandırmamız üzerinden saçma sapan tartışmalar ve suistimaller dönüyordu. Unutulmamız gerekiyor şu an için. Ayrıca, kesinlikle bu fiyatlara oyun alınmamalı. Alan olursa market yeniden fiyatlanır. Alınmazsa o zaman biraz normale dönebilir.
Bu oyunlar alınmaz fakat God of War Ragnarok PC'ye geldiğinde veya GTA 6 çıktığında 1500TL olsa bile alınır. Şahsen benim 1200TL olsa bile alırım dediğim 2 oyun bunlar. Beni oyun sektörüne soktuğu için özel yeri olan Batman Arkham serisinin yeni oyunu gelse bile o parayı vermem fakat GoW Ragnarok ve GTA 6'ya veririm. Tahminim ülkede bu kadar para verecekse bile çoğu insan GTA 6 gibi oyuna vereceği için bu oyunlar yine satmaz. Pazarda ona göre şekillenir yine.

Buraya ağır şeyler yazardım ama kendimi yormayacağım. Evet, paramız değersiz ama mesele bu değil. Oyun 50 dolar. Üstelik erken erişim oyunu. Oyunun en pahalı satıldığı ülkelerden biriyiz.

Üstelik Arjantin'de oyun 350 lira.

Bize niye ayrımcılık, faşistlik yapılıyor peki? Bölgesel fiyatlandırma sadece bize yapılmıyor herhalde.

Bu firmadan bundan sonra oyun alan ne olsun. Oyuna da bir sürü olumsuz yorum geliyor. Umarım devamı gelir, oyun da Steam'in çöplüğü içine hızlıca gider. Yapılan şey ırkçılıktan başka bir şey değil.
İstek listemde yer alan oyunlardandı önce ki oyunda Türkçe dil desteği olmamasından anlaşılıyordu zaten yapımcının Türklere karşı bir garezi olduğu.

Kimse bu oyunu savunamaz bence adamlar Amerika'da 940TL öderken biz 950TL ödüyoruz saçmalığa bak. Tamam bu ülke değiştirenleri cezalandırmak için yapılmış deseniz Arjantin'de niye 300TL arkadaş, ırkçılık olup olmayabilir ama saygım kalmadı kimse kusura bakmasın.

Paşalar bir de tam sürümde fiyatı arttırabilirmiş.
1677275698533.png

Bize de 1,142TL fiyat koyarlar.
(Oyunu alanlar Steam yorumlarında sürekli "Açılmıyor." demişler, düşünsenize hem 950TL (50,55 Dolar) veriyorsun hem de oyun düzgün çalışmıyor. 😀 )
Umarım bu güncel fiyattan koyma sadece bu oyunla kalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı