Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

Ben 350 tl olarak bekliyordum. Taş çatlasa 450 tl belki verirdim. Fakat 950 tl den çıkması ayıp. 2020 yılında çıkacak denildi, 2021 oldu, 2022 oldu, ayıp olmasın diye 2023 erken zamanda çıkardılar. Söylenen özellikler yok, güncelleme takvimi var. Şimdi alacaklar için içerikler sınırlı. Üzüldüm açıkçası.
İndirim yapılması için görüşmeler yapılsa bile bu oyuna ne kadar indirim gelebilir ki. Çıkan oyun için konuşuyorum 450 tl lık bir oyun bile değil.

Erken Erişim sırasında ve sonrasında oyunun fiyatı değişecek mi?​

“Yes, KSP 2 will sell for $49.99 (SRP) during Early Access, and we expect that the price will be raised at 1.0 release.”

Bu erken erişim fiyatı üstelik.

Reddit'in kgbtr grubunda çok takıldığım için mi bilmiyorum kerbal adını hiç ciddiye alamıyorum artık. Diğer yandan ismini bir kenara bırakırsak zaten ciddiye alınacak bir oyun değil. Bu oyuna değil 950 TL, 95 TL bile verilmez. Fakat Türkiye fiyatlandırması yüzünden böyle demiyorum bu oyunun Avrupa'daki fiyatı da saçmalık. 50 dolarda verilmez. Böyle uyduruk oyunlarda ne buluyorlar sanırım hiçbir zaman anlamayacağım bayağı da seveni çokmuş ilk oyundan.

950 TL olması cabası, önerilen sistem gereksinimlerinin 3080 olması ayrı. Türk adam nasıl alacak da oynayacak, incelemeleri almamak için yeterli bir sebep. Şaka gibi oyun olmuş gerçekten, ilk oyunundan sonra şaheser olması gerekiyordu. 😀

5000 incelemenin 10 küsur tanesi Türklerden gelmiş ben 1 tane ancak olur sandım, yine satmış.

Screenshot_4 (1).jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı