Kerbal Space Program 2 950 TL'den satışa çıktı!

Arkadaşlar mail atmıştım. Gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum. Kısaca diyor ki ya şimdi al ya da tam sürümde fiyatlar artınca alırsın.

Thanks for reaching out. I'm sorry you feel that way about the pricing for Kerbal Space Program 2.

Unfortunately, prices may vary based on your country/region's tax. Also, our developers work tirelessly to release improvements to the Game through patches, and in some cases, New content or expansions after the initial release of the Game. To ensure that we can maintain this level of commitment, this must, unfortunately, be reflected in our prices as we continue to fund development.

I would also like to add that we do have an early Access discount, and ı highly suggest purchasing the Game as there will be a price increase once it exits this stage.

For future reference, ı'll be passing your comments to the appropriate Team for consideration.

We greatly appreciate your Support and understanding. Please let us know if you have other concerns or questions!

Kind regards,

Cloyd ıan.
Private division Support.

Arkadaşlar mail atmıştım. Gelen cevabı sizlerle paylaşıyorum. Kısaca diyor ki ya şimdi al ya da tam sürümde fiyatlar artınca alırsın.

Thanks for reaching out. I'm sorry you feel that way about the pricing for Kerbal Space Program 2.

Unfortunately, prices may vary based on your country/region's tax. Also, our developers work tirelessly to release improvements to the Game through patches, and in some cases, New content or expansions after the initial release of the Game. To ensure that we can maintain this level of commitment, this must, unfortunately, be reflected in our prices as we continue to fund development.

I would also like to add that we do have an early Access discount, and ı highly suggest purchasing the Game as there will be a price increase once it exits this stage.

For future reference, ı'll be passing your comments to the appropriate Team for consideration.

We greatly appreciate your Support and understanding. Please let us know if you have other concerns or questions!

Kind regards,

Cloyd ıan.
Private division Support.
Cidden komik cevap. Vergi dolayısıyla fiyatlar değişebiliyormuş. Ana fiyatı oraya giren sensin. Fiyatı bölgesel fiyatlandırmaya göre belirlemiş de sanki vergi dolayısıyla 950 TL'ye çıkmış. Özel olarak 50 dolar x doların TL karşılığı hesabı yaparak fiyat belirlemişsin, sonra vergi cart curt diyorsun. Arjantin'e bölgesel fiyatlandırma, Vietnam'a bölgesel fiyatlandırma, Türkiye'ye gelince ''vergiden dolayı fiyatlar oynayabilir'' cevabı. Oyunu ABD'den bile daha pahalı fiyata satıyorsun, üstüne bir de kaçamak cevaplar. En azından evet, böyle böyle yaptık, bizim inisiyatifimizde, kusura bakmayın tarzı bir cevap yaz da eyvallah diyelim.

Geliştiricileri oynarken yayını izledim, grafiklerde evet bir ilerleme var. 3-5 efekt eklemesi yapmışlar. Roket ilk kalkarken çok güzel olmuş, havalandıktan sonraki kısımlar KSP 1'den kopyala yapıştır. Kusura bakmasınlar bu kadar az gelişme için havadan da düşse vermem o kadar para. Meraklısı varsa Juno New Origins oyunu fiyatı için mükemmel bir muadili. 32 TL, şaka gibi gerçekten. 2 yıldır bekliyordum tam bir hayal kırıklığı, bekleyenler için Cyberpunk 2077'den büyük bir balon oldu. Geçmiş olsun. 🥲

Alırsınız almazsınız oyunları seversiniz / sevmezsiniz işin bu boyutunu geçelim ama işin "ekonomi" kısmı AKP iktidarını tartışmasız her alanda sınıfta bırakıyor.

Son düzenleme:
Resmen leş gibi bir oyun çıkarmışlar, o sistem gereksinimleri ne öyle? Berbat ötesi. İlk oyunu cilalamışlar, yeni ses efektleri, shaderlar, bu mu ikinci oyun?

O paraya da kusura bakmasınlar ama cidden alınmaz.

Benim ikinci oyundan beklentim bayağı simülasyon bir evren modeli, biraz da bilim kurguya kaçacak warp teknolojileri, daha iyi modellenmiş gezegenler, üs kurma mantığının gelişmesi falan filan bir sürü şey, adamların getirdiğine bak.

Önerilen sistem gereksinimleri 3080. 🤣

Resmen leş gibi bir oyun çıkarmışlar, o sistem gereksinimleri ne öyle? Berbat ötesi. İlk oyunu cilalamışlar, yeni ses efektleri, shaderlar, bu mu ikinci oyun?

O paraya da kusura bakmasınlar ama cidden alınmaz.

Benim ikinci oyundan beklentim bayağı simülasyon bir evren modeli, biraz da bilim kurguya kaçacak warp teknolojileri, daha iyi modellenmiş gezegenler, üs kurma mantığının gelişmesi falan filan bir sürü şey, adamların getirdiğine bak.

Önerilen sistem gereksinimleri 3080. 🤣

Evet haklısın bu konuda. İkinci oyundaki görselliği neredeyse modlarla elde edebilirsin. Beklentilerin çok altında kaldı.

Bu ülkede firması mı varda vergilendirmeden dem vuruyor şirket. Politik cevap vermişler. Bundan sonra Private Division olduğu hiç bir oyuna para harcamam.
Firması olsun olmasın satılan her Steam oyunundan %18 KDV alınır. Playstation'da ise KDV'nin yanında ÖTV'de alınır. Xbox'ta durumlar nasıl bilmiyorum. Yine de bu fiyatlandırma için geçerli bir bahane değil bu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı