Kernel 41 ve olay 6008 hatası

georgerussell

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, başlıkta belirttiğim gibi her gün hata alıyorum. OCCT ile güç kaynağı testi yaptım sıkıntı yok, BIOS sürümüm güncel, tüm driverlar güncel. Sorunu çözemedim deli oldum. En son 13 Temmuz'da mavi ekran yemiştim belki yardımcı olur diye aşağıya bırakıyorum. Bir de benim kablolar üçlü prizlere takılı. Acaba onun da bir etkisi var mıdır? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, donanım özelliklerini vermemişsiniz ama ben kendi tecrübemi aktarayım size. Ryzen serisi işlemcim vardı sistemimde ve PC bir süre sonra kendini resetliyor hatta kapanıyordu. Bir çok parçayı, anakart dahil çıkarıp takmama ve değişik parçalar denememe rağmen hatta PSU da dahil değiştirip denememe rağmen en sonunda fark ettim ki CPU ile gelen stok fan yetersiz gelmekteymiş. Kaliteli bir sıvı soğutma alınca sorunum çözüldü, ha bir de BIOS'tan işlemci ile ilgili iki yeri kısıtladım. Umarım faydalı olmuştur, iyi günler.

Merhaba, donanım özelliklerini vermemişsiniz ama ben kendi tecrübemi aktarayım size. Ryzen serisi işlemcim vardı sistemimde ve PC bir süre sonra kendini resetliyor hatta kapanıyordu. Bir çok parçayı, anakart dahil çıkarıp takmama ve değişik parçalar denememe rağmen hatta PSU da dahil değiştirip denememe rağmen en sonunda fark ettim ki CPU ile gelen stok fan yetersiz gelmekteymiş. Kaliteli bir sıvı soğutma alınca sorunum çözüldü, ha bir de BIOS'tan işlemci ile ilgili iki yeri kısıtladım. Umarım faydalı olmuştur, iyi günler.

Selamlar, belirtmeyi unutmuşum kusura bakmayın. Ryzen 3 4300ge işlemcim var ve oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor. Son olarak neyi kısıtladığınızı belirtme imkanınız var mı? Teşekkür ederim.

Merhaba, precision boost seçeneğini kapattığımı hatırlıyorum ama diğerini hatırlayamadım. Biraz araştırmanız gerekiyor, sonradan bilgisayarı elden çıkardığım için tam hatırlayamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı