Kernel data inpage hatası

yigitkasim

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bugün anlamsız bir şekilde sürekli Kernel_data_inpage_error (volmgrx.sys) hatası ile karşılaştım. Benzer konu başlıklarına baktığımda konuya hakim arkadaşlar hep bir link vermişler. Bu link sonucumu aşağıda görebilirsiniz:
Drivers for MSI - MS-7760 (To be filled by O.E.M./3.0- SKU:To be filled by O.E.M.) - Scan Result ANONYMOUS -

Benzer konularda yine minidumb dosyaları istenilmiş. Minidump dosyasını da zipleyip koymak istemiştim fakat
tamamen bomboştu.

Çok teşekkürler,

Not: teknik bilgim azdır :(

Ne yazık ki hiç dump dosyası buluınmuyor :( Sadece biraz önce mavi ekran aldım fakat C:\Windows\Minidump hala boş. Bir şey otomatik temizliyor olabilir mi? Hd Tune ile error scan yapıyorum şu anda. Biter bitmez sonucu paylaşacağım.

Hd Tunedaki health status ise tüm parçalarda OK olarak gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resmini ekledim.

CCleaner bilgisayarımda yüklü değil fakat Advanced SystemCare 8, Smart Defrag 4, IObit Malware Fighter bulunuyor. Bu üçünden biri temizliyorsa, temizlemelerini nasıl engelleyebilirim?

Error Scan hala devam ediyor. Şu anki halini resim olarak ekledim.

Capture.PNG

Capture2.PNG

Yukarıdaki yazılımları sildim. Fakat C:\Windows\Minidump içeriği hala boş. Sanırım tekrardan mavi ekran hatası almam gerekiyor. Alır almaz sizinle paylaşacağım.

Teşekkürler ilginiz için :)

Merhaba,

Biraz önce tekrardan mavi ekran hatası aldım ama yine de dump dosyası oluşmadı.

Belki bir fikir verebilir diye bilgisayarımda yüklü olan programların listesini paylaşıyorum. Ekli resimde görebilirsiniz.

24/08/15 01:17de "Critical Process died" hatası ile mavi ekran aldım.

Capture3.PNG

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı