Kernel Power 41 63 Hatası nasıl çözülür?

• Konuyu başlatan Rennis
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 87

Rennis

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Kingston HyperX 32GB
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600X
Merhaba, herkese iyi sosyaller.

Hogwarts Legacy ücretsiz olunca indirip oynamak istedim fakat oyunun ortasındayken aniden bilgisayar dondu ve Kernel Power 41 (63) hatası almaya başladım. Eskiden de It Takes Two oynarken olmuştu ve yine aynı hatayı almıştım. O zamanlar kalitesiz bir PSU kullanıyordum ve büyük ihtimalle de bu yüzden olduğunu düşünüp MSI Mag A750 alıp devam etmiştim ve hatadan kurtulmuştum. Dediğim gibi geçenlerde de Hogwarts oynarken aynısı oldu ve yine Kernel Power alıyorum. OCCT ile yük bindiriyorum fakat onda kapanmıyor, herhangi bir minidump dosyası da vermiyor bana sadece donuyor. Bunun sebebi yine PSU mu?

Hogwarts Legacy ücretsiz olunca indirip oynamak istedim fakat oyunun ortasındayken aniden bilgisayar dondu ve Kernel Power 41 (63) hatası almaya başladım. Eskiden de It Takes Two oynarken olmuştu ve yine aynı hatayı almıştım. O zamanlar kalitesiz bir PSU kullanıyordum ve büyük ihtimalle de bu yüzden olduğunu düşünüp MSI Mag A750 alıp devam etmiştim ve hatadan kurtulmuştum. Dediğim gibi geçenlerde de Hogwarts oynarken aynısı oldu ve yine Kernel Power alıyorum. OCCT ile yük bindiriyorum fakat onda kapanmıyor, herhangi bir minidump dosyası da vermiyor bana sadece donuyor. Bunun sebebi yine PSU mu?
OCCT testindeki voltaj değerlerini paylaşır mısınız?

OCCT ile kapanmamasının sebebi, onun düz yük bindirmesidir. Ama oyunda sağa bakarsın sola bakarsın, hareketlilik olduğu için çektiği yük dalgalanır. Bu yüzden kapanıyor olabilir. Tam sistem özelliklerini verir misiniz?

OCCT testindeki voltaj değerlerini paylaşır mısınız?
Merhaba, buyrun.

Kapanıyor mu yoksa restart mı atıyor? Ekran kartınız ve sistem sıcaklıkları nedir?
Donuyor başka bir şey yapmıyor. OCCT yük bindirdiğimde sistem sıcaklıkları şöyle:

OCCT ile kapanmamasının sebebi, onun düz yük bindirmesidir. Ama oyunda sağa bakarsın sola bakarsın, hareketlilik olduğu için çektiği yük dalgalanır. Bu yüzden kapanıyor olabilir. Tam sistem özelliklerini verir misiniz?
Tabii,

AMD Ryzen 5 5600X
Gigabyte RTX 3060TI
Kingston Hyperx 32GB Ram
PSU: MSI MAG A750GL 750W 80+ GOLD
Anakart MSI B450M A PRO MAX

Tekrardan merhaba, 41 63 hatası alsam da benim aklım ramin birindeydi. Eski ramimi söktüm ve şu an 16GB takılıyorum. Tabii Hogwarts'ı oynatmıyor sürekli drop giriyor fakat Kernel Power 41 63 almadım bir yarım saattir Hogwarts'ta. Tekrar olursa haber vereceğim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    55 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_15.png
    Screenshot_15.png
    11,4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar