Kernel Power 41(63) hatası ve reset

AteşEmirhan

Femtopat
Katılım
20 Mart 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartı: Sapphire RX 580 4 GB.
İşlemci: Ryzen 5 3500X.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: Corsair 3000 MHz 8x2 16CL.
Arkadaşlar oyunlarda belli bir süre oynadıktan sonra bilgisayar reset atıyor ve hem WattMan hem de kernel Power 41 hatası alıyorum. Bazen oyunlar da sıkıntı çıkarmıyor bazen de oyuna girer girmez reset atıyor veya 10 dakika oynadıktan sonra reset atıyor. Şimdi başka PSU ile denedim, PSU'dan olduğunu sanmıyorum çok can sıkıcı bir hata bunlar bir türlü çözümünü bulamadım. İnternette çoğunluk olarak PSU yazıyor ben başka PSU ile denedim aynı hata devam ediyor. Denediğim PSU'lar: Thermaltake 650 Watt sonra değiştirdim Everest 600 Watt 80 Plus OCCT testi de yaptım bir sorun gözükmüyor.

OCCT.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de ekran kartınız veyahut anakartınız üzerinde (hatayı hangi Driver'dan alıyorsanız) güç pinlerinde sorun oluşmuştur, dilediği gücü çekemeyince de oyun kapanıyordur.
 
Everest PSU'lar kötüdür. Bu yüzden olabilir belki.
Reis İlk başta thermaltake psu ile denedim sonra everest ile denedim
Belki de ekran kartınız veyahut anakartınız üzerinde (hatayı hangi Driver'dan alıyorsanız) güç pinlerinde sorun oluşmuştur, dilediği gücü çekemeyince de oyun kapanıyordur.
hatayı hangi driverdan alıdığımı nerden öğrenebilirim ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı