Kernel Power 41 63 y

585599

Decapat
Bu sorunu çok önceden almıştım ve düzeltmiştim fakat son zamanlarda tekrar olmaya başladı. 2 ay içerisinde 2 kere oldu, eskiden 1 haftada 1 yapardı.
Chk /disk komutu ile 1 aydan 1 aya olamaya başladı, kafaya takmam gereken bir durum mu? En son 18 Aralık'ta yapmıştı ama bugün tekrar yaptı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest86 yapın hocam sonuçları paylaşın. XMP kapalı olsun yanlış sonuç verebilir.

Memtest86 yapın hocam sonuçları paylaşın. XMP kapalı olsun yanlış sonuç verebilir.

Hocam merhaba bende de aynı durum mevcut. 8 ay önce cihazı teknik servise götürmüştüm. Parça değişimi yaptılar ve sonrasında düzeldi. Ama aradan 8 ay geçti ve yine nüksetti tedarik ettikleri parça ismi tam olarak böyle ASSY MB DSC RTX3050 TI4GB. Şu an cihazın garantisi bitti. Çok maliyetli bir parça mı teknik bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Ben Kernel Power 41 (63) hatası alınca bilgisayar kendini yeniden başlatıyor.

Ben sorunumu çözdüm bir daha yapmadı CMD'yi yönetici olarak çalıştırdım içine SFC /scannow yazdım burada disk onarıldı gibi bir şey yazdı. Sonra PC'yi yeniden başlattım tekrar yönetici olarak çalıştırıp chkdsk /f /r yazdım yes or no niye bir soru sordu y tuşuna basıp PC'yi tekrar başlatın disklerin her biri test edilecek biraz uzun sürebiliyor 1 Kasıma kadar bir daha hiç yapmadı ise bence düzelmiştir umarım birkaç kişiye yardımcı olur.

Bu yazdıgım işe yarar belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…