Kernel Power 41 hatası nasıl çözülür?

bapuhan

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayar yük bindiğinden reset atıyor. Prizi değiştirdim, ekran kartını, BIOS pilini çıkart tak yaptım, BIOS Update yaptım, SSD kontrol yaptım, Windows dosya kontrol yaptım ama sorunum hala devam ediyor. Bilgisayar kafasına göre reset atıyor, eğer yine çözülmesse bilgisayarcıya götürüp PSU'ya baktıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok pahalı bir hazır sistem almadığınız taktirde genelde kasanın yanında gelen PSU'lar kötü oluyor. O sebeple biraz daha para harcanıp düzgün bir PSU alınabilir.

Teknik olarak 650W yetebilir ama ben her zaman bir tık üstünün alınması taraftarıyım. Özellikle şu mevcut durumda ATX 3.0 destekli bir PSU alınması geleceğe de yatırım olur. Benim için 850W PSU yeterliyken ben kendime ATX 3.0 destekli ASUS TUF 1000W PSU aldım. 2025 gibi PC'mi güncellediğimde bu PSU'yu kullanmaya devam edeceğim.

Ben PC'yi guncelemeyecegim zaten 600 watt High Power Power performance modelini alacağım 80+ Gold güç olarak da çoğu 650 watt la aynı şeye denk geliyor.

Sisteme 5090 ekran kartı taktıktan sonra ara ara bu hata oluyor. Açılışta reset atıyor aradabir. Başlangıçta ekran kartına yuk bindirecek anımasyonlu duvar kagıtlarını kapattım. Bakalım ne olacak. Oyunlarda sıkıntı yok. Saatlerce oynuyorum sistem güzel çalışyor. Ama bazen açılışta 2-3 kez reset atıyor. EK: Msi 5090 PSU: Enermax 1350

Technopat Haberler

Geri
Yukarı