R5 5600, RX 9060 XT sistemimde bazı oyunlarda bu hatayı alıyorum, monitöre giden sinyal kesiliyor. Normal kullanımda hiçbir sorun yok, oyunların çoğunda da bir problem yok ama örneğin Expedition 33'e girdikten 1 dk sonra görüntü gidiyor. Furmark testinde de bir süre sonra kapanıyor. PSU değiştirmeyi düşünüyorum ama önceden böyle bir sorun yaşamıyordum son günlerde yaşamaya başladım. Format mı gerekiyor, sürücülerle mi ilgili yoksa donanımsal mı, bunu nasıl anlarım?
@İstemiyabgu tam aksine ekran kartında problem olduğu tezimizi kanıtlar hocam iade süresinde test edip kontrol etmekte yarar vardır, üzülmek yerine buna sevinelim.
@İstemiyabgu tam aksine ekran kartında problem olduğu tezimizi kanıtlar hocam iade süresinde test edip kontrol etmekte yarar vardır, üzülmek yerine buna sevinelim.
Daha güçsüz bir ekran kartı ile denesem ve bir sorun çıkmasa sorunun ekran kartında olduğunu göstermez değil mi. PSU muhtemelen yeni kartıma yetmiyor. Ekran kartını yeni aldığım için açıkçası sorunun PSU'da olduğunu düşünmek istiyorum
Kernel 41 hataları ya PSU ya da anakart sorunlarıdır genelde hocam. Size tavsiyem en kısa zamanda bir bilgisayarcıya gidip kasanızı gösterin orda test etsinler parçaları.
Kernel 41 hataları ya PSU ya da anakart sorunlarıdır genelde hocam. Size tavsiyem en kısa zamanda bir bilgisayarcıya gidip kasanızı gösterin orda test etsinler parçaları.