Kernel-Power 41 Hatası

Milleti yanıltma bence.

Millet niye yanılsın takmışsın kafaya benim gibi her şeyi deneyenler zaten son çare güç kaynağı oluyor adam her şeyi yapmış düzelmemiş sen neden bu kadar takıldın işin mi yok. Saracak yer mi arıyorsun hayır bilimsel bir argümanında yok boş boş konuşma bari.
 

Güç kaynağınıda değiştirdim fakat hala PC kendi kendine donuyor distritubedcom hatası alıyorum.
 
Güç kaynağınıda değiştirdim fakat hala PC kendi kendine donuyor distritubedcom hatası alıyorum.

Prizin topraklı mi eve gelen elektrik dalgalı mi, kontrol kalemiyle kasayı kontrol ettin mi, UPS kullaniyor musun, yazilan her şeyi denedin mi?
yeni konu açın donanımızı yazın yardımcı olunacaktır.
 
Prizin topraklı mi eve gelen elektrik dalgalı mi, kontrol kalemiyle kasayı kontrol ettin mi, UPS kullaniyor musun, yazilan her şeyi denedin mi?
Yeni konu açın donanımızı yazın yardımcı olunacaktır.

Konu açtım yardımcı olan kimse yok e spor merkezindeyim 50 tane priz değiştirdim akım korumalı priz PSU değiştirdim ekran kartı değiştirdim halen sorunum devam ediyor bir konu oluşturdum oraya bakabilir misiniz rica etsem.
 
Benimle konuşurken saygılı ol. Sen bir kere kendinle çelişiyorsun. "Güç kaynağı sorun gerisi hikaye" demişsin, kalkıp bana bilimsel argüman soruyorsun.
Senin var mı bilimsel argümanın?
Ben hata kesin o bu şu demiyorum. Ama sadece güç kaynağından kaynaklanmıyor diyorum, PSU, hatta ev bile değiştirerek bu sorundan kurtulamayan insanlar var.
Dünyada on binlerce insan bu dertle uğraşıyor, çözümü sen buldun. Tebrik ederim seni.
Dahada sana cevap yazmam, sürekli insanlara "işin mi yok" gibi cümleler kurmuş bir adamsın.
 

İnsanlara değil sana söyledim "işin mi yok" cümlesini çünkü takıntılısın o belli kendimle çelişen bir durum yok orada her şey denendiyse güç kaynağı gerisi hikaye dedim, bu konulara ilk yorumum değil bu, tanımadan açtığım konulara bakmadan boş konuşman senin sıkıntılı olduğunu gösterir yüzlerce konu açıldı sonucunda elektrik sorunu olduğu anlaşıldı ister şebeke de ister kablo de sadece kendini kandırırsın. Ha sen kendini rahatlatmak istiyorsan kabloyu değiştirdim yazılımı sildim düzeldi dersin bu da benim sana son yorumum olsun.
 
Ben en son ryzen 3900x işlemciyi gonderdim, arızalı çıktı, degisimden sonra hiç sorun yaşamadım. Körü körüne psu veya gpu demek saçma.
 
Kardeşim çok teşekkür ederim. 3 aydır aynı sıkıntıyı çekiyordum pc boştayken yada yükteyken farketmeksizin günlük 4 yada 6 kez kendiliğinden reset atıyordu. olay görüntüleyicisinde Kernel-Power hatası veriyordu. attığın listeden 4. işlemi yaptım yani ses kartı driver çakışması 3. günümdeyim hiç reset atmadı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…