Kernel, System, Critical Mavi Ekran Hataları

KYKPAT

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Bu durumdan gerçekten sıkıldım. Arkadaşlar format atmama rağmen bir türlü mavi ekran illetinden kurtulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kernel, system ve critical mavi ekranları aldım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekran hatalarının çoğunun sebebi RAM olabiliyor. Memtest86 testi yapmanızda fayda var.

MemTest86

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mem86 testi yaptım sıkıntı çıkmadı. Minidump ise otomatik yeniden başlatma'yı devre dışı bıraktığım için mevcut değil. Çünkü mavi Ekran'dan gına gelmişti bende kapattım. Benim için dosyalar önemli değil hepsi gitsin fakat format atmama rağmen nasıl olurda yine mavi ekran hatası alırım anlamış değilim. Donanım'da sıkıntı yok daha 6 aylık Dell 7577 bilgisayar.

Format atmanıza rağmen mavi ekran sorunu olmaya devam ediyorsa ya sürücülerde sorun var ya da donanımlarda. Sisteminizin 6 aylık olması, donanımlarda bir şey olmadığı anlamına gelmez.
Minidump dosyalarını depolamayı yeniden devreye alın. Sonraki mavi ekran hatalarını paylaşırsınız.

3-4 gündür aslında her şey SSD almam ile başladı.Windows 10 temiz kurulum ile SSD'ye kurdum.Sonra sürücüleri ve güncelleştirmeleri yaptıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım.

3-4 gündür aslında her şey SSD almam ile başladı. Windows 10 temiz kurulum ile SSD'ye kurdum. Sonra sürücüleri ve güncelleştirmeleri yaptıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım.

SSD almakla başladıysa o zaman bir önceki HDD'nizi takıp bir süre kullanın. Hatayla karşılaşacak mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı