Kernel, System, Critical Mavi Ekran Hataları

KYKPAT

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2018
Mesajlar
111
Çözümler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu durumdan gerçekten sıkıldım. Arkadaşlar format atmama rağmen bir türlü mavi ekran illetinden kurtulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor? Kernel, system ve critical mavi ekranları aldım. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Critical Prosess Died mavi ekran hatası alıyorum. Yeni format attım ona rağmen hala aynı mavi ekran hatasını alıyorum. Minidump dosyası Windows'da yok ne yapsamda bulamıyorum. Bu arada sistem günlükleri açık.
Olay görüntüleyicisi umarım bir sonuç çıkar.
364994
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3-4 gündür aslında her şey SSD almam ile başladı.Windows 10 temiz kurulum ile SSD'ye kurdum.Sonra sürücüleri ve güncelleştirmeleri yaptıktan sonra mavi ekran hatası almaya başladım.

Eski depolaman neyse onu tekrardan takıp güncel sürücüler ile güncel Windows 10 kurup biraz kullan dostum, bakalım yine mavi ekran verecek mi. Eğer verirse bu sefer yine formatla ve eski sürüm sürücüler ile güncelleme almamış Windows 10 kur, belki güncel sürücüler veya güncel Windows 10 sorun yaratıyor da olabilir. Bu şekilde deneme yanılma yolu ile sorunu bulabilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski depolaman neyse onu tekrardan takıp güncel sürücüler ile güncel w10 kurup biraz kullan dostum, bakalım yine mavi ekran verecek mi. Eğer verirse bu sefer yine formatla ve eski sürüm sürücüler ile güncelleme almamış w10 kur, belki güncel sürücüler veya güncel w10 sorun yaratıyor da olabilir. Bu şekilde deneme yanılma yolu ile sorunu bulabilirsin.
Zaten HDD takılı SSD M.2 slotuna takıp kullanıyorum.1803 sorunsuz kullanıyordum ISO'sunu bir türlü bulamadım ki sorunlar 1809 sürümüyle başladı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hizmetler'den windows update devre dışı bırakırsam kesin olarak güncelleme kesilir değil mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı