KERNEL_APC_PENDING_DURING_EXIT hatası

JonasKahnwald

Hectopat
RAM
XPG 32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
KINGSTON A2000 500 GB M2 SSD
Ekran kartı
MSI 1660 SUPER GAMING X
Anakart
ASUS TUF PRO GAMING B450M PRO II
İşlemci
AMD RYZEN 5 3600
Merhaba EA FC 24 oyununa girdiğimde ekranda dalgalanmalar oluşuyor, çalışmıyor ve oyundan çıkmak istediğimde mavi ekran yiyip "KERNEL_APC_PENDING_DURING_EXIT" hatası alıyorum. Tüm sürücülerim güncel ve sadece EA FC 24 de bu hatayı alıyorum. Her şey tamamiyle güncel.

Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

windows olay günlüğünde ki hata...

Son düzenleme:
Gözükmüyorsa anladığım kadarıyla mavi ekran vermemiş. Oyun donuyor sadece. Pek anlayamadım açıkçası...

Oyuna girince dalgalanıyor. Ve alt F4 yapınca önceden mavi ekran veriyordu. Fakat kayıt defteri değerlerini değiştirdikten sonra mı ya da yeniden başlatı kapatınca mı bilmiyorum ama mavi ekrana atmıyor. Fakat hala oyuna girilmiyor sonuç olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:

Alr. Mavi çözüldü de oyunun kendi problemi kaldı gibi gözüküyor.

Özel görünümleri paylaş herhangi bir hata düşüyor mu diye bakalım. Harici olarak oyunu hangi platform üzerinden açmaya çalışıyorsun?

Şu an işteyim hocam, eve gidince bakacağım. EA Play App'ten giriyorum. Önceden yoktu aslında, en son ekran kartı driverindan sonra sanki böyle oldu gibi.

olaylar.rar

Son düzenleme:
Oyunla ilgili herhangi bir kayıt yok. Oyun ne yazık ki hata raporu almana da izin vermiyor. Dediğin gibi ekran kartı sürücünü bir önceki sürüme alabilirsin DDU işlemleri ile.

Hocam yardımların için çok teşekkür ederim. Dün akşam artık çok sıkıldığım için format attım belki bir ihtimal diye yine olmadı. Kendinden NVIDIA Denetim Masası yüklü GeForce henüz indirmedim. Windows driverları şu an güncel. En son bir de bugün bu dediğini yapacağım Google'dan bakarak. Artık bezdirdi vallahi. Seni de yordum kusuruma bakma. Hakkını helal et, tekrar teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…