KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR mavi ekran hatası

M.Yzr

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX.
Meslek
Avukat
Arkadaşlar cidden bıktım. Yeni sistem kurdum ama 3 gündür almadığım hata kalmadı. Bu sabah şimdi de bilgisayarı başlattığımda mavi ekran hatası verip başlıktaki hatayı yazdı.
Bir çok sorun yaşıyorum. Bazen ekran durup dururken 2 sn kararıp geri geliyor.
VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR bir ara bu mavi ekran hatasını da aldım.
Bazen de sistemim durup dururken kendini yeniden başlatıyor hiçbir hata vermeden.
Warzone oynarken DEV ERROR hatası alıyorum mesela bu da peşimi bırakmıyor, hatta bazen hata almadan oyun donup kapanıyor.
Memtest86 yaptım 3 saat sürdü, RAM'lerde 0 hata buldu.
Yardım edebilecek biri yok mu, kaç gündür forumda uğraşıyorum bir çözüm bulabilmek için.
En azından sorunlu parçayı bilsem de değiştirsem.

WhatsApp Image 2020-12-12 at 13.29.27.jpeg

WhatsApp Image 2020-12-12 at 13.35.55.jpeg

DDU ile ekran kartı sürücüsünü sildim. GeForce Experience indirip tekrar kurdum yine bir şey değişmedi.
SYS dosyaları ile ilgili olan onarımı da denemiştim yine bir değişiklik olmadı.

Başka çözüm önerisi veya bir fikri olan yok mu dostlar?
Güncel.

Son düzenleme:
BIOS güncelle. 2.50 sürümüne güncelleyeceksin.
MSI Global

MSI ile alakalı yazılımları kaldır.

Diskini HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap. HD Tune yazılımı ile "health" sekmesini paylaş.

Diskini HDD Sentinel yazılımı ile sağlık derecelerine bak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı