M.Yzr
Megapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX.
- Meslek
- Avukat
Arkadaşlar cidden bıktım. Yeni sistem kurdum ama 3 gündür almadığım hata kalmadı. Bu sabah şimdi de bilgisayarı başlattığımda mavi ekran hatası verip başlıktaki hatayı yazdı.
Bir çok sorun yaşıyorum. Bazen ekran durup dururken 2 sn kararıp geri geliyor.
VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR bir ara bu mavi ekran hatasını da aldım.
Bazen de sistemim durup dururken kendini yeniden başlatıyor hiçbir hata vermeden.
Warzone oynarken DEV ERROR hatası alıyorum mesela bu da peşimi bırakmıyor, hatta bazen hata almadan oyun donup kapanıyor.
Memtest86 yaptım 3 saat sürdü, RAM'lerde 0 hata buldu.
Yardım edebilecek biri yok mu, kaç gündür forumda uğraşıyorum bir çözüm bulabilmek için.
En azından sorunlu parçayı bilsem de değiştirsem.
www.dropbox.com
www.dropbox.com
Bir çok sorun yaşıyorum. Bazen ekran durup dururken 2 sn kararıp geri geliyor.
VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR bir ara bu mavi ekran hatasını da aldım.
Bazen de sistemim durup dururken kendini yeniden başlatıyor hiçbir hata vermeden.
Warzone oynarken DEV ERROR hatası alıyorum mesela bu da peşimi bırakmıyor, hatta bazen hata almadan oyun donup kapanıyor.
Memtest86 yaptım 3 saat sürdü, RAM'lerde 0 hata buldu.
Yardım edebilecek biri yok mu, kaç gündür forumda uğraşıyorum bir çözüm bulabilmek için.
En azından sorunlu parçayı bilsem de değiştirsem.