KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE hatası almak

KunRois

Kilopat
Daha fazla  
Bugün BIOS guncelledim. Ardindan EXPO 1 aktif ettim her zamanki gibi ancak goruntu gelmedi. Bir sekilde BIOS girip EXPO 2 açtım bu sefer PC sikintisiz sekilde açıldı ancak oyuna girdigimde KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE gibi bir hata kodu ile mavi ekran veriyor. Normal kullanimda sıkıntı yok ancak oyuna girince mavi ekran yiyorum. Sebebi nedir? Minidump dosyasi asagida teşekkürler.

@KunRois NVIDIA ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin.

Ekran görüntüsü 2025-03-11 014621.png

@KunRois NVIDIA ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin.

Eki Görüntüle 2442989
Onu yapiyorum hocam simdi. Ne zaman yeni guncelleme gelse ve NVIDIA app uzerinden guncellesem boyle cokme oluyor anlamadim gitti. Birde sanirim ntoskrnl.exe hatasi vermis. Bu nedir?

Onu yapiyorum hocam simdi. Ne zaman yeni guncelleme gelse ve NVIDIA App uzerinden guncellesem boyle cokme oluyor anlamadim gitti. Bir de sanirim ntoskrnl.exe hatasi vermis. Bu nedir?

Windows 11 ise uyumsuz sürücü engelleme diye bir şey olması lazım onunla alakalı olabilir. Kapatmayı deneyin.

Onu yapiyorum hocam simdi. Ne zaman yeni guncelleme gelse ve NVIDIA app uzerinden guncellesem boyle cokme oluyor anlamadim gitti. Birde sanirim ntoskrnl.exe hatasi vermis. Bu nedir?
Minidump dosyalarının tümünde NVIDIA hatası görünüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı