122120-10109-01 - Kısayol.lnk Dump dosyası burada. Bugün içerisinde 1 sabah 1'de akşam 20.37'de yedim. Sorunu bulamadım henüz ama yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkürler iyi akşamlar herkese.
Tamamdır atacağım ama google drive okuyamadığını söylüyor attığımda onu ayarlayayım atacağımHocam dosyanın kendisini atın.
Tamamdır atacağım ama google drive okuyamadığını söylüyor attığımda onu ayarlayayım atacağımYardım etmek isterim ama "Kısalyol.lnk" şekilde atmayın. Direkt dosyanın kendisini arşivleyin ve MediaFire ile atın. Rehberi aşağını bıraktım.
Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal
yükleme işlemi başarısız diyor bütün uygulamalarYardım etmek isterim ama "Kısalyol.lnk" şekilde atmayın. Direkt dosyanın kendisini arşivleyin ve MediaFire ile atın. Rehberi aşağını bıraktım.
Minidump Dosyalarını Paylaşın | Technopat Sosyal
Deniyorum HocamHocam RAR veya ZİP formatında atabilirsiniz. Dosya/Dosyaları sağ tık > arşive ekle şeklinde yüklemeyi deneyin.
Hocam yüklemem için yönetici izni istiyor o yüzden okuyamıyor google drive, yandex disk, media fire, one drive. DropBox ile deniyorumHocam RAR veya ZİP formatında atabilirsiniz. Dosya/Dosyaları sağ tık > arşive ekle şeklinde yüklemeyi deneyin.
Dosyayı kopyalayın masaüstüne yapıştırın. Olmazsa @283156 dediğini yapın.
drive.google.com
Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun.
Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz.www.technopat.net
Bunu uygulayın.
drive.google.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.