KernelSU ile bankacılık işlemi yapılır mı?

HX04A

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD A8-7410
Ekran Kartı Radeon R5 M320
Ram 12 GB
SSD Acer SA100 480 GB
Laptop ASUS X555YI-XO137T
Merhaba telefonuma root atmak istiyorum ama Magisk rootlu telefonda bankacılık işlemi yapmak riskliymiş KernelSU ile root atarsam bankacılıkta bir sorun yaşar mıyım?

Merhaba telefonuma root atmak istiyorum ama Magisk rootlu telefonda bankacılık işlemi yapmak riskliymiş KernelSU ile root atarsam bankacılıkta bir sorun yaşar mıyım?
Yapilir.
KernelSU kernel üzerinden çalıştığı için tespiti daha zor.

Yapilir.
KernelSU kernel üzerinden çalıştığı için tespiti daha zor.

Yani hesap ve kredi kartı bilgileri çalınmaz veya 3. şahıslar tarafından para çekilmeye çalışılmaz.

Yani hesap ve kredi kartı bilgileri çalınmaz veya 3. şahıslar tarafından para çekilmeye çalışılmaz.
Hocam root iznini adını bilmediğin garip uygulamalara vermedikçe rahat olabilirsin roottan zarar gelmez.

Root virüs değil yani telefonun zararlı bir şeye dönüşmüyor rootlu olunca. Sadece o yetkiyi hangi uygulamalara verdiğine bağlı()magisk/lsposed modülleri dahil)

Çocukluğumdan beri rootlu cihaz kullanıyorum bir kere bile bilgilerim çalınmadı. Aktif olarak Magisk kullanıyorum. Hem banka hem de kredi kartım mevcut.

Safetynet ve Integrity testlerinden geçerseniz banka uygulamaları problem çıkarmıyor. İş Bankası, Garanti, Vakıfbank, Ziraat kullanıyorum.

Çocukluğumdan beri rootlu cihaz kullanıyorum bir kere bile bilgilerim çalınmadı. Aktif olarak Magisk kullanıyorum. Hem banka hem de kredi kartım mevcut.

Safetynet ve Integrity testlerinden geçerseniz banka uygulamaları problem çıkarmıyor. İş Bankası, Garanti, Vakıfbank, Ziraat kullanıyorum.
Hocam çalınmadığından nasıl emin oluyorsunuz mesela? Biri mesaj atıp senin bilgileri uçurdum haberin olsun mu diyor😅

Hocam çalınmadığından nasıl emin oluyorsunuz mesela? Biri mesaj atıp senin bilgileri uçurdum haberin olsun mu diyor😅

Hocam neredeyse tüm hesaplarımda 2FA var. Artı olarak Bitwarden kullanıyorum. Her hesabımda ki şifreler çok alakasız. Magisk üzerinden zaten hiçbir şeye root izni vermiyorum. Sadece 2-3 modül ve Adaway izni mevcut. Çalınacak olsa adam bence mesaj atmadan paraları alırdı direk :D

Cihaza çok gerekmedikçe apk bile yüklemiyorum zaten. Çok telefon kullanan birisi de değilim. İnstagram, whatsapp, telegram, snapchat, borsa ve banka uygulamaları falan var işte. Oyun ya da hile işleriyle ilgilenmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı