Kerry lojistik ile nasıl iletişime geçerim?

2smokeyy

Decapat
Daha fazla  
Merhaba AmazonTr den ürün aldım fakat ürün yurtdışından geliyor, 4 gündür hiçbir güncelleme olmayınca müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim bana kerry lojistikte olduğunu ve şuanda gümrükte olduğunu söylediler, bende kerry lojistike ulaşmaya çalışırken gümrük sorunlarına denk geldim iade vs gibi, ulaşmaya çalıştım benim tek bulduğum yer buraydı ama bilmiyorum, daha önce ulaşan arkadaşlar varsa nasıl ulaştıklarını sormak isterim.

Merhaba amazontrden ürün aldım fakat ürün yurt dışından geliyor, 4 gündür hiçbir güncelleme olmayınca müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim bana kerry lojistikte olduğunu ve şu anda gümrükte olduğunu söylediler, bende kerry lojistike ulaşmaya çalışırken gümrük sorunlarına denk geldim iade vs gibi, ulaşmaya çalıştım benim tek bulduğum yer buraydı ama bilmiyorum, daha önce ulaşan arkadaşlar varsa nasıl ulaştıklarını sormak isterim.

Hocam süreçte başınıza neler geldi aydınlatır mısınız benim üründe Amazon'da başka şehirde dağıtıma çıktığı gözüküyor ama kargo kolay gelsine dahi verilmemiş. Amazona sorduğumda kerry lojistikle iletişime geçmemi söyledi.

Hocam süreçte başınıza neler geldi aydınlatır mısınız benim üründe Amazon'da başka şehirde dağıtıma çıktığı gözüküyor ama kargo kolay gelsine dahi verilmemiş. Amazona sorduğumda kerry lojistikle iletişime geçmemi söyledi.
Hocam eger amazon.tr den aldiysan ucakla geriyor o yuzden iletisime gecemiyorsun ve 1 2 gun genelde gumrukte oluyor ortalama 1 hafta icinde geliyor bana 1 haftada geldi ama amazonda tahmini gelis suresi 2 hafta yaziyordu.

Hocam eger amazon.trden aldiysan ucakla geriyor o yuzden iletisime gecemiyorsun ve 1 2 gun genelde gumrukte oluyor ortalama 1 hafta icinde geliyor bana 1 haftada geldi ama Amazon'da tahmini gelis suresi 2 hafta yaziyordu.

Sağ olun hocam mesajı yazdığım gün geldi Amazon kargo takipte ürün İstanbul'da dağıtıma çıkmış yazıyordu ve belirtilen kargo firmasında takip koduna dair hiçbir bilgi yoktu. Meğerse başka kargo şirketine verilmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı