Kesinlikle Oynanması Gereken 5 RPG(J-RPG)

Ya arkadaşım soul oyunlarını listeye koyduysam oynamışım ve neyin kasıtlı olup olmadığını anlayabiliyorum demektir hani glitch dediğim küçük görüntü bugları mesela bir bölgenin texture larının tamamen kaybolması ve oyundan çıkıp girince düzelmesi yada düşmanın duvarın içine girmesi gibi glitch diyorum glicht in kasıtlısı mı olur aaa oyundaki texture bi anda yok olsun ne güzel olur mu diyecek adamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunlarda hiç Glitch'le 'kendim' karşılaşmadım ama Dost Kayaoğlu'nun serisinde No Mans Warf'ta karşılatığını görmüştüm. Bunlar bazen olabiliyor ama ben oynadığım zaman herhangi bir bug veya glitch ile karşılaşmadım. Ama daha oyunu Steam'dan alan arkadaşım gelmiş bana 'Kanka oyunda bug var. Yerdeki yaratıklar canlanmıyor.' diyor. O yüzden insan soruyor yani.

Dediğim gibi önemsiz oynanışı etkilemeyen küçük ve rast gelmesi zor glitchler bunlar. Eğer korsan kullanıyor olsaydım ondan dolayı diyecektim. Ama korsana karşı biri olarak steamden almış bulunmaktayım. Ayrıca güncelleme ile bunlar sıfırlanabilecekken From Software'in hiç güncelleme çıkarmaması da ayrı bir merak konusu. Sotfs sürümü şuanda ne zamandır 1.02 sürümünde kalmış bulunmakta.

Child of Light J-RPG değildir. Konsept olarak benzese de yapımcı firma Fransız. Bir KONAMI veya NINTENDO oyunu olsaydı J-RPG diyebilirdiniz. Skyrim veya Oblivion'un listede olmaması üzdü.

Child of Light J-RPG değildir. Konsept olarak benzese de yapımcı firma Fransız. Bir KONAMI veya NINTENDO oyunu olsaydı J-RPG diyebilirdiniz. Skyrim veya Oblivion'un listede olmaması üzdü.
Sonuçta konsepti belli. Çakma Japon RPG'si gibi bir şey olmadığına göre bence J-RPG denilebilir ama sizde haklısınız aslına.

@Silinen üye Bende Souls oyunlarını epey severim. Sonunda Souls oyunlarını seven birini bulmak sosyal de epey mutluluk verici. PSN'den istek gönderdim. Kabul etmeyi unutmayın. Gerekirse yardımlaşırız artık :D Listeye ben Dragon Age koymayabilirdim ama koyduğunuz için eleştiremem.

Sonuçta konsepti belli. Çakma Japon RPG'si gibi bir şey olmadığına göre bence J-RPG denilebilir ama sizde haklısınız aslına.

Bende Souls oyunlarını epey severim. Sonunda Souls oyunlarını seven birini bulmak sosyal de epey mutluluk verici. PSN'den istek gönderdim. Kabul etmeyi unutmayın. Gerekirse yardımlaşırız artık :D Listeye ben Dragon Age koymayabilirdim ama koyduğunuz için eleştiremem.
Sanırım 2.paragrafta yanlışlıkla beni etiketlediniz. Ben PC oyuncusuyum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı