Keşke almasaydım dediğiniz oyunlar

Star Wars Jedi: Fallen Order. Aslında oyun çok kötü değil ama eski Jedi Academy tipi oyunculardan biri olarak ne istediğim kılıç düellolarını bulabildim ne de istediğim hikayeyi. Oyunun yarısından fazlası platform, birazı bulmaca çözme olmuş. 400 değil 150-200 TL vermiş olsaydım bu kadar gömmezdim de, kesinlikle hayal kırıklığına uğradım.

Ace Combat 7: Skies Unknown. Arcade uçuş simülatörlerini seviyorum ama oyunun menü tasarımları çok kötü. Bir türlü oyunla bağdaşamadım, aslında 1-2 saat daha şans versem oynarım da hayalimdeki yeni HAWX olamadı.

Red Dead Redemption 2. Etrafımın gazına gelerek aldım ama oyundaki o hantallığı onların oyunlarında gördükten sonra hiç oynayasım gelmiyor. Boşuna almış oldum, umarım bir gün oynama şevki gelir.

Detroit: Become Human'ın PC versiyonu. Oyun bozuk, oyun çalışmıyor, bu oyunu portlayanların parmakları tutulmuştur umarım. Hayatımda böyle bir rezillik görmedim, optimizasyon sorunu olsa neyse. OYUN ÇALIŞMIYOR!

XCOM 2. Steam'de 200 TL üzerinde fiyata satılan ilk birkaç oyundan biriydi aldığımda. Aslında oyun iyi olmasına iyi de Enemy Unknown konseptlerine alışmış biri olarak ısınamadım. Neredeyse 4 yıl önce 209 TL'ye alacağıma bekleyip indirimde yarı fiyatına alsaymışım daha iyi olurmuş.

Middle-Earth: Shadow of War. Aslında çok iyi bir oyun olabilecekken bayık bir oyun olmuş. İlk 20 saat çok güzel, sonraki 20-30 saat işkence gibi geçiyor. Ayrıca güzelim mitolojinin içine eden o kurgucuları Tolkien Vakfı önünde asmak lazım. Bu kurguya izin verenler için daha da güzel fikirlerim var.

Mafia 3. Oynanışında bu kadar kısırlık olan iyi bir oyun yok. Sürekli benzer görevler peşinde koşmaktan bezdim, yarıda bıraktım.
 
Bu konu aynı başlıkla 2 kere daha açılmıştı. Yine yazayım > Black Desert Online

Gördüğüm en kötü en sıkıcı online oyun. İade de edemedim kaldı öyle...
 

Geri
Yukarı