Keskinoğlu tavuk piliç bozulmuş mu?

Hocam yediğimde yoktu fakat arkadaşında hafif var gibiydi bende orasını soydum sonra baktım ki diğerlerinde de var :(
Ürün bozuk belli ki sen iadesini de yap mağazaya git aile hekimliği varsa yakında git kapanmadan. Yada bir yani ne bileyim acile git doktora anlat durumu çok çok antibiyotik verecektir yüzde 90 ihtimalle içerisinde bakteri varda öldürsün diye.

Ürün bozuk belli ki sen iadesini de yap mağazaya git aile hekimliği varsa yakında git kapanmadan. ya da bir yani ne bileyim acile git doktora anlat durumu çok çok antibiyotik verecektir yüzde 90 ihtimalle içerisinde bakteri varda öldürsün diye.

İnşallah bir şey olmaz iade nasıl edebilirim? Bir de tavuğu aldığımda yani pişirmeden önce öyle lekeler yoktu son tüketim tarihinde geçmemişti mağazada da normal soğutucunun oradaydı ne olmuş olabilir?

İnşallah bir şey olmaz iade nasıl edebilirim? Bir de tavuğu aldığımda yani pişirmeden önce öyle lekeler yoktu son tüketim tarihinde geçmemişti mağazada da normal soğutucunun oradaydı ne olmuş olabilir?
Bozulmuştur içten içe yemiştir onu gözükmüyor olabilir dışardan yani. Piliç yapmadığım için hiç bilmiyorum. Benim önerim CP gibi yerlerden kuşbaşı kesitrmek ve onu ya yağda yada lapa şekilde pişirmek ki lapa şekilde tuzsuz kendi yağında aynı döner gibi oluyor sporcular bilir , bu şekilde tüketmek olur yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı