Ketçap ve Mayonez Karışımını Sever Misiniz?

ranch sos barbekü sos ve bazen de sarımsaklı mayonez tüketirim ancak uzun zamandır ketçap mayonez yemiyorum (acılı ketçap hariç)

Sarımsaklı mayonez bulduğum zaman yaninda başka birşey aramıyorum. Ketçap mayonez güzel bir karışım ama 50-50 olursa güzel olmaz. Tercihe göre yüzdeler değişmeli.

Küçüklüğümden beridir yaptığım karışım olup her hafta ekmek arasona döküp yerim. Çok güzel oluyor

Eskiden mayonez görünce midem kalkardı. Sadece ketçap severdim fakat şimdi bu ikiliyi seviyorum.

Bi' aralar ketçap ve mayonezin karışık olduğu bir ürün vardı diye hatırlıyorum. Aşkım Aşkım mıydı neydi hatta adı. Gayet güzeldi tadı ben çok severim.

Abi ketçap ve mayonez karışımı çok güzel oluyor. Aynı senin gibi ketçap'ı tek başına ağzıma bile sürmem. Ama son 2 yıldır sarımsaklı mayonez vazgeçilmezim oldu.

Hiç sevmem. H + 2O = H2O gibi, yani ikisininde orijinal tadını alamıyorsunuz. Bu ikiliyi karıştıp tostla birlikten yiyince kusmuşluğum var . Ki mayonezi neredeyse hiç tüketmem. En çok ranch sos ve hardal severim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…