Ketçap ve Mayonez Karışımını Sever Misiniz?

Sarımsaklı mayonez bulduğum zaman yaninda başka birşey aramıyorum. Ketçap mayonez güzel bir karışım ama 50-50 olursa güzel olmaz. Tercihe göre yüzdeler değişmeli.

Merhaba. Ketçap ve Mayonez karışımı sos sizce nasıldır? Benim küçüklüğümden beridir hep tercihim olmuştur. Benim damak tadıma göre Ketçap tek başına rahatsız edici. Mayonez de biraz öyle. İkisinin karışımı veya aynı anda tüketimi mükemmel. Siz ne düşünüyorsunuz? :) Ketçap olmadan, sadece mayonezi tek bir yemekte tüketirim. Ton balıklı makarnanın içine mayonez eklediğimde güzel oluyor sadece.
Küçüklüğümden beridir yaptığım karışım olup her hafta ekmek arasona döküp yerim. Çok güzel oluyor

Abi ketçap ve mayonez karışımı çok güzel oluyor. Aynı senin gibi ketçap'ı tek başına ağzıma bile sürmem. Ama son 2 yıldır sarımsaklı mayonez vazgeçilmezim oldu.

Hiç sevmem. H + 2O = H2O gibi, yani ikisininde orijinal tadını alamıyorsunuz. Bu ikiliyi karıştıp tostla birlikten yiyince kusmuşluğum var :D. Ki mayonezi neredeyse hiç tüketmem. En çok ranch sos ve hardal severim :).

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı