CSGOCASES.com
Benimde fena batmışlığım var. Siteden nefret etmişimdir. Hellcase de iyidir.Hocam bu siteden zamanında katlamıştım hep stokları olmuyordu gelmiyordu SATA SATA batmıştım en sonunda çekmiştim skin.
hellcase.com
https://csgo-skins.com/ hocam deposit attığınızda Discord, Facebook ve Instagram case denilen kasalar var. Her gün sayfalarında kod paylaşıyorlar. Sınırsız dilediğiniz gibi açabiliyorsunuz, belirli limiti yok aktif olarak kodu atıyorlar.
Yok hocam. Mesela csgoskins sayfalarına her gün kod atıyor. Limitsiz yani istediğiniz kadar kod girebilirsiniz, ama süreli tabii ki.Bir kere mi atiyoruz yoksa attığımız gün için mi?
Datdrop diye site mi varmış? Youtuberlere kıyak geçtikleri belli zaten.CSGO kasa açılımı için tek gerçek ve düzgün site Datdrop şu anda. Belki bir de CSGORoll kullanılabilir. Bu ikisi dışında diğer sitelere ne girerim ne yatırım yaparım. Hepsi YouTuber şişirmesi siteler. YouTuberleri, yayıncıları paralıyorlar sonra da kendileri 5 10 katını kazanıyorlar, çünkü verdikleri droplar belli.
Datdrop çok eski ve çok güvenilir bir site. Diğer şişirme siteler tamamen paralıyor yayıncıları. Bir dönem ben de YouTube kanalım için anlaşmıştım, iyi göstermek için her şeyi yaptıklarını söyleyebilirim, aklınıza ne gelirse.Datdrop diye site mi varmış? Youtuberlere kıyak geçtikleri belli zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.