Key-drop nedir?

kayra1625

Centipat
Daha fazla  
Key-drop neden bu kadar fazla günlük kasa veriyor? YouTube'da bazı kanallara bakıyorum günlük verilen kasalardan çok yüksek paralar kazanıyorlar. Böyle bir şey gercek mi?

Normal CS'de rütbe atlayarak kazanılmıyor mu kasalar. Ayrıca key-drop yasal mı? Bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?

Bir kere 1 günlük erişim engeli yedi ama yediği günün akşamı açıldı yasal hocam.

Bir kere 1 günlük erişim engeli yedi ama yediği günün akşamı açıldı yasal hocam.

Yani orada atıyorum bana yılan kasası çıktı bedava, ben bunu açtım diyelim içinden çıkan skini kullanabiliyor muyum yoksa satıyor muyum direkt olarak?

Hayır sitelerde sanal kasalar açıyorsun.

He tamam teşekkürler. Oradan çıkan skin kullanılmıyor yani doğru mu? Herhalde Steam profiline key drop logosu koyman filan lazımmış.

Yani orada atıyorum bana yılan kasası çıktı bedava, ben bunu açtım diyelim içinden çıkan skini kullanabiliyor muyum yoksa satıyor muyum direkt olarak?

Kendi hesabına alıp satabilirsin skini ben csgoskins diye bir siteden bıçak çıkarıp sattım.

Key-Drop CS kumar sitesidir yayıncıların ve YouTuber'ların genelde şans basılı oluyorlar oradan izleyenler de gaza gelip açınca kazanamıyorlar ben bıçak çıkardım çekilişten daha da bir şey alamadım bıraktım.

He tamam teşekkürler. Oradan çıkan skin kullanılmıyor yani doğru mu? Herhalde Steam profiline key drop logosu koyman filan lazımmış.

Yok sadece 70 TL yükleme yapacaksın siteye ondan sonra herhangi bir skini çekmekte özgürsün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı