Hbirşey olmaz.
Yok key-drop artık yasal hocam.
Bu internette Papara'yla para attım 20 bin TL ceza yedim falan diyorlar sahtedir o zaman.
Bu internette Papara'yla para attım 20 bin TL ceza yedim falan diyorlar sahtedir o zaman.
Hocam VPN'le giriyoruz ama.
Bende onları çok görüyorum ama ben oyun bile oynadım ve son durumlardan sonra ceza bile gelmedi devam ediyorum kullanmaya kaynağın sağlam sorun çıkmaz.
Gerçek kumar oynamadığınız sürece sıkıntı yok hocam key-drop yasal oyunlar üstünden oynandıkları için ve belirli bir para temsil etmediği için kumar olarak geçmiyor zaten key-drop'da kumar değil en fazla giren kişilerin %30u falan kazanıyor.
Hocam en son açılmıştı geri kapatmışlar o zaman belki kumar olarak geçiyor olabilir tamamen güvenli değil ama normalde yasalara göre kumar değil fakat ülkemizin yasaları çok esnek olduğu için YouTube'yi bile kumardan kapatma ihtimalleri var.
Teşekkürler.
Yok sadece skinleri falan katlayacağım o kadar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.