Key-Drop Survival Knife Boreal Forest bıçağı neden çok ucuza alıyor?

Geçen hafta Survival Knife Boreal Forest basmıştım, Steam fiyatı 130 dolardı ve site 100 dolardan almıştı. Şu an Huntsman knife Rust coat basmak istiyorum ancak Steam fiyatı 150 dolarken site onu da 100 dolardan alıyor. Çok saçma geldi, fiyatlar neden böyle? Ara sıra güncelleniyor mu, eğer güncelleniyorsa güncellenmesini beklemek istiyorum. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Sadece Keydrop'a özel değil, birçok site düşük fiyattan alır. Ara sıra güncellenmez, skin fiyatı artarsa onların alış fiyatı da artar. Sitenin kâr etmesi için düşük fiyattan alması gerekiyor.

Aynı şey o skini satarken de geçerli mesela. Steam fiyatı ₺1.000 olan skini birisine satmak istesen ₺1.000'ye satamazsın, örneğin ₺600'ye satarsın.

Sadece Key-Drop'a özel değil, birçok site düşük fiyattan alır. Ara sıra güncellenmez, skin fiyatı artarsa onların alış fiyatı da artar. Sitenin kâr etmesi için düşük fiyattan alması gerekiyor.

Aynı şey o skini satarken de geçerli mesela. Steam fiyatı ₺1.000 olan skini birisine satmak istesen ₺1.000'ye satamazsın, örneğin ₺600'ye satarsın.

Neden site Steam fiyatından alıp zarar etsin? Gerçek fiyatını öğrenmek için BUFF sitesini kullanın. Huntsman Paslı savaş görmüş şu anda 682 Yuan'dan satılıyor, yani 93 dolar.

Steam fiyatından almadığını, yoksa zarar edeceğini biliyorum zaten. Sorduğum soru BUFF fiyatı 570 yuan, Steam fiyatı 130 dolar olan bıçağı 100 dolardan alıyorken BUFF fiyatı 670 yuan Steam fiyatı 150 dolar olan bıçağı da 100 dolardan neden aldığıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı